Neler Yeni

Open IV Türkçe yaması çalışıyor mu?

Sholmes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer Talha
Beyler open iv kurdum Türkçe yamayi da ekledim installation succeded yazisi da çıktı ama oyun bir türlü Türkçe olmadı sebebi nedir?

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
Yanlış yere atmış olabilirsin belki.Ben geçen sene kurmuştum hala da çalışıyor.Gecen günlerde arkadaşım da kurdu bı sıkıntı yaşamadı.
Bir de tam hatırlamıyorum başka bir oyun ile ilgili de olabilir bu bildiğim ama sanki yamayı dil seçeneklerinden açıyorduk.Oraya da bak bı bakmadıysan.

Sholmes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer Talha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlış yere atmış olabilirsin belki.Ben geçen sene kurmuştum hala da çalışıyor.Gecen günlerde arkadaşım da kurdu bı sıkıntı yaşamadı.
Bir de tam hatırlamıyorum başka bir oyun ile ilgili de olabilir bu bildiğim ama sanki yamayı dil seçeneklerinden açıyorduk.Oraya da bak bı bakmadıysan.
Kanka ben mal gibi rockstar gamese kuruyormuşum GTA V klasörüne kurulacakmis yaptim çok sagolasin.Sıkıntı çeken arkadaşlar varsa bana ulaşabilir dünden beri arastiriyorum

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
Kanka ben mal gibi rockstar gamese kuruyormuşum GTA V klasörüne kurulacakmis yaptim çok sagolasin.Sıkıntı çeken arkadaşlar varsa bana ulaşabilir dünden beri arastiriyorum
Rica ederim iyi oyunlar.

Top Bottom