Neler Yeni

Opera GX Sistemi Açınca Reklam Çıkması Sorunu

whoamii

80+ Silver
Hangi kategoride açacağımı bilemedim, yanlışım varsa affedin. PC'nin açma tuşuna basınca Windows açıldığı gibi ilk işi Opera GX'i açıp oyun reklamı açmak (Genellikle Worl Of Tanks) oluyor. Oyunun ana sitesine girip bildirimleri açtım derdim fakat sitesine hiç girmedim, Opera GX ayarları hakkında pek bir bilgim yok nasıl kapatacağım hakkında bilgisi olan anlatabilir mi?

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Virüs olabilir, Malwarebytes ile bi tarama yapmanız durumu düzeltebilir. Yoksa bilmiyorum.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hangi kategoride açacağımı bilemedim, yanlışım varsa affedin. PC'nin açma tuşuna basınca Windows açıldığı gibi ilk işi Opera GX'i açıp oyun reklamı açmak (Genellikle Worl Of Tanks) oluyor. Oyunun ana sitesine girip bildirimleri açtım derdim fakat sitesine hiç girmedim, Opera GX ayarları hakkında pek bir bilgim yok nasıl kapatacağım hakkında bilgisi olan anlatabilir mi?
Reklam virüsü hocam kayıt defterinden bişey siliyorsunuz geçiyor ama bu geçici bir çözüm antivirüs kullanın olmazsa son çare temiz kurulum yaparsınız

whoamii

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reklam virüsü hocam kayıt defterinden bişey siliyorsunuz geçiyor ama bu geçici bir çözüm antivirüs kullanın olmazsa son çare temiz kurulum yaparsınız
Geçici olarak idare etse yeter, zaten yakın zamanda format atacağım. Dediğiniz şekilde nasıl silebilirim?

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Geçici olarak idare etse yeter, zaten yakın zamanda format atacağım. Dediğiniz şekilde nasıl silebilirim?
Videoyu bulabilirsem atıyım geçici derken gerçekten kısa süreliğine işe yarıyor bazen bilgisayarı tekrar açana kadar bazen bir saat sonra reklam yine çıkıyor temiz kurulum yapın en iyisi
Mesaj otomatik birleştirildi:

whoamii

80+ Silver
Videoyu bulabilirsem atıyım geçici derken gerçekten kısa süreliğine işe yarıyor bazen bilgisayarı tekrar açana kadar bazen bir saat sonra reklam yine çıkıyor temiz kurulum yapın en iyisi
Bende sadece PC'yi yeniden başlatınca çıkıyor, durduk yere çıkmıyor. Dediğiniz gibiyse pek işimi görmez o zaman sağolun.

whoamii

80+ Silver
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler bakacağım.

whoamii

80+ Silver
Yinede attığım videolara bi bakın antivirüs garanti çözüm olur
resim_2021-05-15_161717.png

Burada uygulamalar var, Opera GX Browser yazanı silsem komple Opera GX mi silinir? Hangisini silmeliyim tam olarak bilginiz var mı?

quik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Enes
Yüksek ihtimalle sistemine adware bulaşmış, malwarebytes gibi bi' programla taratıp temizlemen yeterli olmalı.

Top Bottom