Neler Yeni

opera mı chrome mi? hangisini tercih etmeliyim?

ArdaBKC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Arda
opera mı chrome mi? hangisini tercih etmeliyim? şuan opera kullanıyorum fakat bugün geçtim Opera GX yüklü operayı tercih etmem gerekiyorsa hangi sini tercih etmeliyim chrome mu yoksa operayı?
cevaplarınız için teşekkürler.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,257
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
opera mı chrome mi? hangisini tercih etmeliyim? şuan opera kullanıyorum fakat bugün geçtim Opera GX yüklü operayı tercih etmem gerekiyorsa hangi sini tercih etmeliyim chrome mu yoksa operayı?
Opera gx tercih ederdim daha kullanışlı daha iyi diye biliyorum

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
opera gx ama chromeden vazgeçemiyorum

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,137
İsim
Emre
Bir opera vs chrome konusu daha.
Şimdi Opera GX özellikleri tam oyuncular için ve konrolu özellikleri daha güzel.Kesinlikle opera öneririm.
Chrome fazla ram tüketiyor ve artık bana tasarımsal olarak ve özellikleri olarak yetersiz geliyor.
Opera GX indir ve 1-2 gün kullan.Daha chrome kullanmassın.Emin ol.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,051
İsim
Lokman Açil

Opera Gx kullanıyorum cpu az kullanıyor chrome 10-15 kullanıyor ama Opera Gx 5-10 arası ama genellikle 5'de

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
opera daha iyi diye duydum ama bütün düzenim chrome da kurulu olduğu için chrome dan vazgeçemiyorum

ArdaBKC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir opera vs chrome konusu daha.
Şimdi Opera GX özellikleri tam oyuncular için ve konrolu özellikleri daha güzel.Kesinlikle opera öneririm.
Chrome fazla ram tüketiyor ve artık bana tasarımsal olarak ve özellikleri olarak yetersiz geliyor.
Opera GX indir ve 1-2 gün kullan.Daha chrome kullanmassın.Emin ol.
evet Opera GX bugün indirdim ve çok artısı var chrome göre bende aynı fikirdeyim bir daha chrome kullanmam.

sws9912

80+ Silver
Opera GX'de network,cpu ve ram limiter var istediğiniz derecede ayarlıyorsunuz o kadar harcıyor sadece.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve yeni çıkan veya ücretsiz çıkan oyunları ekranda gösteriyor o çok iyi mesela

@TheDark

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Mehmet XXX
opera daha modern
operada vpn var

google biraz eski ama müthiş
vpn yok

artık opera'ya geçme vakti geldi

Bunu diyen insan Google Chrome'dan gönderdi

ArdaBKC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Arda
opera daha iyi diye duydum ama bütün düzenim chrome da kurulu olduğu için chrome dan vazgeçemiyorum
knk benimde aynı şekil deydi operayı indirip kısayolları ekledim gmail e burdan kayıt oldum hesabı açtım eski chrome hesabı sıkın yaşamıyorum daha.

opera daha modern
operada vpn var

google biraz eski ama müthiş
vpn yok

artık opera'ya geçme vakti geldi

Bunu diyen insan Google Chrome'dan gönderdi
knk bende uzun süre de anca kurulum yaparım diye düşünüyordum kısayolları sağa ekledim whatsaap instagram discord var messenger var ama ben kullanmıyorum 1 saati mi aldı hatta o kadar almadı.

@TheDark

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Mehmet XXX
knk benimde aynı şekil deydi operayı indirip kısayolları ekledim gmail e burdan kayıt oldum hesabı açtım eski chrome hesabı sıkın yaşamıyorum daha.

knk bende uzun süre de anca kurulum yaparım diye düşünüyordum kısayolları sağa ekledim whatsaap instagram discord var messenger var ama ben kullanmıyorum 1 saati mi aldı hatta o kadar almadı.
aynen
bırakamıyorum chrome'u

Top Bottom