Neler Yeni

Operatör yazısını değiştirme rehberi

Major

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
İsim
Merhaba arkadaşlar,
Hepinizin telefonunda
"BIMcell", "Türk Telekom" "Turkcell" gibi yazılar bildirim çubuğunda yazmakta ve bu yazıyı değiştirebilirsiniz.

IMG_20220330_181030.jpg

Şimdi bu yazıyı nasıl değiştireceğinize geçelim:

Eğer Türk Telekomlu iseniz 4551'e "AVATAR isim" şeklinde yazarak bunu yapabilirsiniz;
IMG_20220330_204948.jpg

Telefonu yeniden başlatmayı unutmayın.

Eğer Turkcell kullanıcıysanız başka bir siteden alıntıladığım aşağıdaki adımları uygulamalısınız. Ben Turkcell kullanıcısı olmadığım için kendim rehberlik yapamayacağım.

Turkcell, kendi geliştirdiği Upcall uygulaması üzerinden operatör adı değiştirme imkanı sunmaktadır. Faturalı veya Faturasız Turkcell kullanıcıları UpCall uygulamasını telefonlarına indirerek, Ayarlar bölümünden Operatör adını değiştirebilirler. UpCall’in iOS ve Android uygulaması bulunmaktadır.

UpCall ile operatör adı değiştirmek için Profil sekmesine gelin ve Operatör İsim Ayarı seçeneğini seçin. Gözükmesini istediğiniz operatör adını yazın. 15 karakter sınırı vardır.

Kaynak

Ayrıca SMS ücretsizdir

Son düzenleme:

YURTSEVENGAMER

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar,
Hepinizin telefonunda
"BIMcell", "Türk Telekom" "Turkcell" gibi yazılar bildirim çubuğunda yazmakta ve bu yazıyı değiştirebilirsiniz.

Şimdi bu yazıyı nasıl değiştireceğinize izle geçelim:

Eğer Türk Telekomlu iseniz 4551'e "AVATAR isim" şeklinde yazarak bunu yapabilirsiniz; telefonu yeniden başlatmayı unutmayın.

Eğer Turkcell kullanıcıysanız başka bir siteden alıntıladığım aşağıdaki adımları uygulamalısınız. Ben Turkcell kullanıcısı olmadığım için kendim rehberlik yapamayacağım.

Turkcell, kendi geliştirdiği Upcall uygulaması üzerinden operatör adı değiştirme imkanı sunmaktadır. Faturalı veya Faturasız Turkcell kullanıcıları UpCall uygulamasını telefonlarına indirerek, Ayarlar bölümünden Operatör adını değiştirebilirler. UpCall’in iOS ve Android uygulaması bulunmaktadır.

UpCall ile operatör adı değiştirmek için Profil sekmesine gelin ve Operatör İsim Ayarı seçeneğini seçin. Gözükmesini istediğiniz operatör adını yazın. 15 karakter sınırı vardır.

Kaynak
Bu mesajlarda herhangi bir ücret kesiliyor mu?

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Alternatif olarak sim kartına telefon üzerinden isim verirseniz de değiştiriliyor.

Major

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
İsim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru