Major
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 816
- İsim
- İsim
Merhaba arkadaşlar,
Hepinizin telefonunda
"BIMcell", "Türk Telekom" "Turkcell" gibi yazılar bildirim çubuğunda yazmakta ve bu yazıyı değiştirebilirsiniz.
Şimdi bu yazıyı nasıl değiştireceğinize geçelim:
Eğer Türk Telekomlu iseniz 4551'e "AVATAR isim" şeklinde yazarak bunu yapabilirsiniz;
Telefonu yeniden başlatmayı unutmayın.
Eğer Turkcell kullanıcıysanız başka bir siteden alıntıladığım aşağıdaki adımları uygulamalısınız. Ben Turkcell kullanıcısı olmadığım için kendim rehberlik yapamayacağım.
Ayrıca SMS ücretsizdir
Hepinizin telefonunda
"BIMcell", "Türk Telekom" "Turkcell" gibi yazılar bildirim çubuğunda yazmakta ve bu yazıyı değiştirebilirsiniz.
Şimdi bu yazıyı nasıl değiştireceğinize geçelim:
Eğer Türk Telekomlu iseniz 4551'e "AVATAR isim" şeklinde yazarak bunu yapabilirsiniz;
Telefonu yeniden başlatmayı unutmayın.
Eğer Turkcell kullanıcıysanız başka bir siteden alıntıladığım aşağıdaki adımları uygulamalısınız. Ben Turkcell kullanıcısı olmadığım için kendim rehberlik yapamayacağım.
Turkcell, kendi geliştirdiği Upcall uygulaması üzerinden operatör adı değiştirme imkanı sunmaktadır. Faturalı veya Faturasız Turkcell kullanıcıları UpCall uygulamasını telefonlarına indirerek, Ayarlar bölümünden Operatör adını değiştirebilirler. UpCall’in iOS ve Android uygulaması bulunmaktadır.
UpCall ile operatör adı değiştirmek için Profil sekmesine gelin ve Operatör İsim Ayarı seçeneğini seçin. Gözükmesini istediğiniz operatör adını yazın. 15 karakter sınırı vardır.
Kaynak
UpCall ile operatör adı değiştirmek için Profil sekmesine gelin ve Operatör İsim Ayarı seçeneğini seçin. Gözükmesini istediğiniz operatör adını yazın. 15 karakter sınırı vardır.
Kaynak
Ayrıca SMS ücretsizdir
Son düzenleme: