SigaraİçenFare
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
sizce alınır mı yurtdışı cihazı haricinde önerilerinizi bekliyorum
hocam sence redmi note 9 hala kullanılır mı daha önceden kullanıyordum babama verdim memnundumAlınır bende A15 ve A15S var. İkisi de aşırı f/p. Kameraları biraz kötü. Özellikle A15'in. Yani kötü dediğime bakma gene iyi. Ekranları şahane büyük ve net gösteriyor. Özellikleri de güzel.
9 Pro da var bende. Kullanılır neden kullanılmasın? Telefon sıkıntı çıkarıncaya kadar kullan. Hatta ben alalı az zaman oluyor yeni sayılır. Neden öyle sordunuz? Size eski gibi gelmeye başladıysa kırılmaz camını ve kılıfı değişterebilirsiniz. Yeni gibi olacaktır.hocam sence redmi note 9 hala kullanılır mı daha önceden kullanıyordum babama verdim memnundum
galiba güncelleme almayacak diye biliyorum ondan sordum9 Pro da var bende. Kullanılır neden kullanılmasın? Telefon sıkıntı çıkarıncaya kadar kullan. Hatta ben alalı az zaman oluyor yeni sayılır. Neden öyle sordunuz? Size eski gibi gelmeye başladıysa kırılmaz camını ve kılıfı değişterebilirsiniz. Yeni gibi olacaktır.
Hiç bilmiyorum ama öyle bir şey umarım olmaz.galiba güncelleme almayacak diye biliyorum ondan sordum