Neler Yeni

Oppo A15s alınır mı 4/64

SigaraİçenFare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
Muhammed Emin Okumuş
Instagram
@muhammed.okumuss
sizce alınır mı yurtdışı cihazı haricinde önerilerinizi bekliyorum

123kral14

80+ Silver
Alınır bende A15 ve A15S var. İkisi de aşırı f/p. Kameraları biraz kötü. Özellikle A15'in. Yani kötü dediğime bakma gene iyi. Ekranları şahane büyük ve net gösteriyor. Özellikleri de güzel.

SigaraİçenFare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
Muhammed Emin Okumuş
Instagram
@muhammed.okumuss
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınır bende A15 ve A15S var. İkisi de aşırı f/p. Kameraları biraz kötü. Özellikle A15'in. Yani kötü dediğime bakma gene iyi. Ekranları şahane büyük ve net gösteriyor. Özellikleri de güzel.
hocam sence redmi note 9 hala kullanılır mı daha önceden kullanıyordum babama verdim memnundum

123kral14

80+ Silver
hocam sence redmi note 9 hala kullanılır mı daha önceden kullanıyordum babama verdim memnundum
9 Pro da var bende. Kullanılır neden kullanılmasın? Telefon sıkıntı çıkarıncaya kadar kullan. Hatta ben alalı az zaman oluyor yeni sayılır. Neden öyle sordunuz? Size eski gibi gelmeye başladıysa kırılmaz camını ve kılıfı değişterebilirsiniz. Yeni gibi olacaktır.

SigaraİçenFare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
Muhammed Emin Okumuş
Instagram
@muhammed.okumuss
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
9 Pro da var bende. Kullanılır neden kullanılmasın? Telefon sıkıntı çıkarıncaya kadar kullan. Hatta ben alalı az zaman oluyor yeni sayılır. Neden öyle sordunuz? Size eski gibi gelmeye başladıysa kırılmaz camını ve kılıfı değişterebilirsiniz. Yeni gibi olacaktır.
galiba güncelleme almayacak diye biliyorum ondan sordum

Top Bottom