Neler Yeni

Oppo Reno 5 lite alınır mı? ?

Shamshiel

80+
Merhaba arkadaşlar

6s plus telefonum var oppo reno 5 lite cazip geldi sizce 6s üzerine ilaç gibi gelirmi mantıksızmı olur ?

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Onur
Çok iyi telefon memnun kalırsın ben 4 aydır kullanıyorum canavar gibi

AsafSimsek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Halil Asaf Şimşek
Merhaba arkadaşlar

6s plus telefonum var oppo reno 5 lite cazip geldi sizce 6s üzerine ilaç gibi gelirmi mantıksızmı olur ?
Ben kullanıyorum alınabilir. Pubg mobile gibi oyunlar oynamazsanız güzel telefon. Ben 3.500 e almıştım şu an ortalama 4.5k denebilir. O bütçede farklı telefonlarda alınabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kerem
Günlük kullanım için iyidir. PUBGM gibi oyunlarda yüksek performans beklemeyin. 8 aydır kullanıyorum, kişisel ihtiyaçlar ve günlük kullanım için yeterli.

Shamshiel

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kamera önemli zaten genel olarak banka uygulamaları sosyal medya mail için kullanıcam oyun filan oynamıyorum.

Veterance

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Emre Özdemir
Merhaba arkadaşlar

6s plus da kal derim kamera konusunda istediğin performansı vermez oppo ve işlemci tarafında da çok zayıf kalmış.
6s plus kamaresı daha tatmin edicidir.

En İyi Cevap
3
Güzel telefon fiyatına bağlı olarak alınabilir. 6S in üstüne her şey ilaç gibi gelir btw. Her hangi bir konuda da 6s in gerisinde kalıcağını düşünmüyorum.

Shamshiel

80+
Yarın inceleyebilirsem bi yakından inceliyim olmadı 6s ile devam ederim iş bulana kadar tekrar ayfon ile yola devam ederim.

Top Bottom