Oppo Reno 5 lite alınır mı? ?

Shamshiel

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
196
Merhaba arkadaşlar

6s plus telefonum var oppo reno 5 lite cazip geldi sizce 6s üzerine ilaç gibi gelirmi mantıksızmı olur ?

Çok iyi telefon memnun kalırsın ben 4 aydır kullanıyorum canavar gibi

Merhaba arkadaşlar

6s plus telefonum var oppo reno 5 lite cazip geldi sizce 6s üzerine ilaç gibi gelirmi mantıksızmı olur ?
Ben kullanıyorum alınabilir. Pubg mobile gibi oyunlar oynamazsanız güzel telefon. Ben 3.500 e almıştım şu an ortalama 4.5k denebilir. O bütçede farklı telefonlarda alınabilir.

Günlük kullanım için iyidir. PUBGM gibi oyunlarda yüksek performans beklemeyin. 8 aydır kullanıyorum, kişisel ihtiyaçlar ve günlük kullanım için yeterli.

Kamera önemli zaten genel olarak banka uygulamaları sosyal medya mail için kullanıcam oyun filan oynamıyorum.

Merhaba arkadaşlar

6s plus da kal derim kamera konusunda istediğin performansı vermez oppo ve işlemci tarafında da çok zayıf kalmış.
6s plus kamaresı daha tatmin edicidir.

Güzel telefon fiyatına bağlı olarak alınabilir. 6S in üstüne her şey ilaç gibi gelir btw. Her hangi bir konuda da 6s in gerisinde kalıcağını düşünmüyorum.

Yarın inceleyebilirsem bi yakından inceliyim olmadı 6s ile devam ederim iş bulana kadar tekrar ayfon ile yola devam ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,220
Üyeler
184,599
Son üye
Zorkier
Geri