Neler Yeni

Optifine virüs bulaştırır mı? (Virüs buldu?)

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Orijinal sitesinden OptiFine kuracağım son sürüm için. Ama kurmak için yönlendirdiği sitede önce bir reklam sitesi çıktığı ve ardından indirme sitesine girdiğim için virüs bulaşmasından korkuyorum. Bu durum virüs bulaştırır mı? Bahsettiğim reklam sitesinde (hani sağ üstte 5'ten geriye sayıp sonra Skip dediğimiz) sadece 5 saniye durup sonra geçtikten sonra virüs sorunu yaşar mıyım?

Edit: Böyle bir şey buldu?

1660122064367.png

Son düzenleme:

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Orijinal sitesinden OptiFine kuracağım son sürüm için. Ama kurmak için yönlendirdiği sitede önce bir reklam sitesi çıktığı ve ardından indirme sitesine girdiğim için virüs bulaşmasından korkuyorum. Bu durum virüs bulaştırır mı? Bahsettiğim reklam sitesinde (hani sağ üstte 5'ten geriye sayıp sonra Skip dediğimiz) sadece 5 saniye durup sonra geçtikten sonra virüs sorunu yaşar mıyım?
Ben sıkıntı yaşamadım şuana kadar

NespaY

80+ Silver
6 sene optifine kullandım ilk defa virüs yaşatır mı sorusunu sizden duyuyorum.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
6 sene optifine kullandım ilk defa virüs yaşatır mı sorusunu sizden duyuyorum.
Bu konuda biraz şüpheliyim kusura bakmayın. Uygulamada sorun yok biliyorum, benim korkum indirme sitesine yönlendirirken gelen reklam kısmında virüs bulaşması.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu nasıl oluyor?

1660121759975.png

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
O sitede bildirimlere falan izin ver tarz şeylere tıklamadıysan sıkıntı çıkmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,046,727
Üyeler
166,075
Son üye
dinozorkemiği