Neler Yeni

Optimus Prime mı , Megatron mu (Haklı) ?

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Muhammet Kürkçü
Seriyi bayağıdır izlemedim ve cybertron savaşını bilmiyorum ama kendi gezeginim için başkasını feda etmem gerekseydi 1 sn tereddüt etmezdim bu yüzden bence megatron haklı.

sekiz.8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Onur

Fransali

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,185
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
945
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765
Optimus aslında TR ye gelip TR iyi TR ucuz TR rahat diyen Suriler gibi. Megatronda Biz. Özet bu kim haklı sen karar ver.
doğru hocam ama megatron realist olmasına rağmen çok acımasız kendini insanlardan üstü görüyor ve onları kendilerine yardım etmediği sürece öldürmekten zevk alıyor optimus ise her canlının yaşamına önem veriyor ve daha iyimser her kadar verdiğin örenekteki gibi çok fazla iyimser olsada megartondan iyidir

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
doğru hocam ama megatron realist olmasına rağmen çok acımasız kendini insanlardan üstü görüyor ve onları kendilerine yardım etmediği sürece öldürmekten zevk alıyor optimus ise her canlının yaşamına önem veriyor ve daha iyimser her kadar verdiğin örenekteki gibi çok fazla iyimser olsada megartondan iyidir
Bizde kendimizi diğer canlılardan üstün görüyoruz. Karıncayı eziyoruz. Hamam böceğini zehirliyoruz evimizi işgal ediyor diye. Tiksindiğimiz için tırtılı öldürüyoruz fareyi zehirliyoruz mesela bunlar örnek. Ona göre de biz fareyiz işte.

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
945
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765
Bizde kendimizi diğer canlılardan üstün görüyoruz. Karıncayı eziyoruz. Hamam böceğini zehirliyoruz evimizi işgal ediyor diye. Tiksindiğimiz için tırtılı öldürüyoruz fareyi zehirliyoruz mesela bunlar örnek. Ona göre de biz fareyiz işte.
hocam bu açıdan hiç düşünmemiştim mantıklı

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
haro

kendin söylüyon hocam evimizi işgal ediyor diyosun

IKeeqo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
İbrahim
O değilde filmin eski versiyonunda daha güzel görsel efektleri vardı en son filminde oyuncak gibiler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,176
Üyeler
160,964
Son üye
TheDeDe
Top Bottom