Sen de haklısın pokuman.Ben . .
Motorcu kurye haklı
güzel yorum agaSeriyi bayağıdır izlemedim ve cybertron savaşını bilmiyorum ama kendi gezeginim için başkasını feda etmem gerekseydi 1 sn tereddüt etmezdim bu yüzden bence megatron haklı.
Eyw hocam sağolunSen de haklısın pokuman.
Megan Fox vs all megane alır dimi hocambumbelbe haklıdır. megan fox da olabilir
Optimus aslında TR ye gelip TR iyi TR ucuz TR rahat diyen Suriler gibi. Megatronda Biz. Özet bu kim haklı sen karar ver.Her türlü Optimus prime megatron biraz daha radikal ve cani ayrıca çok bencil insanları karınca yerine koyuyor
doğru hocam ama megatron realist olmasına rağmen çok acımasız kendini insanlardan üstü görüyor ve onları kendilerine yardım etmediği sürece öldürmekten zevk alıyor optimus ise her canlının yaşamına önem veriyor ve daha iyimser her kadar verdiğin örenekteki gibi çok fazla iyimser olsada megartondan iyidirOptimus aslında TR ye gelip TR iyi TR ucuz TR rahat diyen Suriler gibi. Megatronda Biz. Özet bu kim haklı sen karar ver.
Bizde kendimizi diğer canlılardan üstün görüyoruz. Karıncayı eziyoruz. Hamam böceğini zehirliyoruz evimizi işgal ediyor diye. Tiksindiğimiz için tırtılı öldürüyoruz fareyi zehirliyoruz mesela bunlar örnek. Ona göre de biz fareyiz işte.doğru hocam ama megatron realist olmasına rağmen çok acımasız kendini insanlardan üstü görüyor ve onları kendilerine yardım etmediği sürece öldürmekten zevk alıyor optimus ise her canlının yaşamına önem veriyor ve daha iyimser her kadar verdiğin örenekteki gibi çok fazla iyimser olsada megartondan iyidir
hocam bu açıdan hiç düşünmemiştim mantıklıBizde kendimizi diğer canlılardan üstün görüyoruz. Karıncayı eziyoruz. Hamam böceğini zehirliyoruz evimizi işgal ediyor diye. Tiksindiğimiz için tırtılı öldürüyoruz fareyi zehirliyoruz mesela bunlar örnek. Ona göre de biz fareyiz işte.
Bizde kendimizi diğer canlılardan üstün görüyoruz. Karıncayı eziyoruz. Hamam böceğini zehirliyoruz evimizi işgal ediyor diye. Tiksindiğimiz için tırtılı öldürüyoruz fareyi zehirliyoruz mesela bunlar örnek. Ona göre de biz fareyiz işte.
E optimusa yardım ederek insanlarda onun dünyasını yok etmeye çalışıyor aynı mantık.kendin söylüyon hocam evimizi işgal ediyor diyosun
E optimusa yardım ederek insanlarda onun dünyasını yok etmeye çalışıyor aynı mantık.