Neler Yeni

Kalıcı Ücretsiz [Origin] Battlefield 4™ China Rising DLC ücretsiz!

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Hazır oyunun Prime Gaming'de bedavaya verilmesinin ardından üstüne de DLC'nin ücretsiz olması çok iyi oldu.

Keşke önceki bedava DLC de Origin'den verilseydi :D

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
saol hocam

sungurhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Ünal YAVUZ
Oyunda ücretsiz olsaydı şimdi iyi olurda :D DLC işe yaramıyor şuan

Penguen

80+ Silver
İnsanlar BF1'de ne buluyor anlamıyorum.
Kafana gökten bomba yağdırıyor adam sürekli. Çok gerçekçi ya sınırsız bombası var.
Sen masum masum savaşıyorsun adamlar koskoca gemi getiriyor bombalıyor. Bunlar olmasa idare eder.
BF4'e bak. Eski olmasına rağmen güzel grafikler, mis gibi emek, PvP. Uçak spamlasan da kullanması zor. BF1 de bin uçağa oh 100 kill. Ki bunu yaşadım, 100/5 oynadı birisi bombardıman uçağıyla. Full uçak bekliyor manyak. Bu nasıl bir kazanma isteğidir ya.

BIGGZ

80+ Bronze
İnsanlar BF1'de ne buluyor anlamıyorum.
Kafana gökten bomba yağdırıyor adam sürekli. Çok gerçekçi ya sınırsız bombası var.
Sen masum masum savaşıyorsun adamlar koskoca gemi getiriyor bombalıyor. Bunlar olmasa idare eder.
BF4'e bak. Eski olmasına rağmen güzel grafikler, mis gibi emek, PvP. Uçak spamlasan da kullanması zor. BF1 de bin uçağa oh 100 kill. Ki bunu yaşadım, 100/5 oynadı birisi bombardıman uçağıyla. Full uçak bekliyor manyak. Bu nasıl bir kazanma isteğidir ya.
Senin fikrin.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hazır oyunun Prime Gaming'de bedavaya verilmesinin ardından üstüne de DLC'nin ücretsiz olması çok iyi oldu.

Keşke önceki bedava DLC de Origin'den verilseydi :D
Hocam konuyla alakasız ama konu başlığına nasıl kalıcı/geçici ücretsiz yazısı ekliyoruz bilmediğim için her seferinde sıcak fırsatlarda yayınlıyorum böyle şeyleri

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Hocam konuyla alakasız ama konu başlığına nasıl kalıcı/geçici ücretsiz yazısı ekliyoruz bilmediğim için her seferinde sıcak fırsatlarda yayınlıyorum böyle şeyleri
İndirimli/Ücretsiz Oyun kategorisinde konunu aç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,026
Üyeler
163,759
Son üye
muhammed29.
Top Bottom