En fazla kaç destekliyorsa o kadar verir. 15 destekleyen cihaza 20 veremez.şimdi cahilliğime verin tablet 15w destekliyor bi sıkıntı çıkarır mı?
Power delivery ve power IQ özellikleri var. Cihaz ne kadarını destekliyorsa ona göre güç verir. Apple, samsung gibi bu teknolojileri destekleyen cihazlarda kullanabilirsin.şimdi cahilliğime verin tablet 15w destekliyor bi sıkıntı çıkarır mı?
teşekkür ederim peki samsungun orjinal şarj aletini alsam nasıl olur?Power delivery ve power IQ özellikleri var. Cihaz ne kadarını destekliyorsa ona göre güç verir. Apple, samsung gibi bu teknolojileri destekleyen cihazlarda kullanabilirsin.
daha pahalıysa gerek yok açıkçası. içlerindeki teknoloji aynı.hatta anker daha iyi. anker boyut olarak da çok küçük tavsiye ederim. 2 senedir kullanıyoruz.teşekkür ederim peki samsungun orjinal şarj aletini alsam nasıl olur?
batarya sağlığı açısından sıkıntı çıkarmayacaksa benim için sorun yokdaha pahalıysa gerek yok açıkçası. içlerindeki teknoloji aynı.hatta anker daha iyi. anker boyut olarak da çok küçük tavsiye ederim. 2 senedir kullanıyoruz.
Çıkarmaz önemli olan verdiği voltaj ve amper değerlerini stabil vermesi ve cihazlarla uyumlu teknolojiler barındırması.batarya sağlığı açısından sıkıntı çıkarmayacaksa benim için sorun yok
internette bu attığınız adaptörün hakkında pek inceleme bulamadım port 3 nano hakkında çok video vs var arlarında çok fark var mı?Çıkarmaz önemli olan verdiği voltaj ve amper değerlerini stabil vermesi ve cihazlarla uyumlu teknolojiler barındırması.