Neler Yeni

Örnek Discord yetkili başvuru şartları

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ama açtım işte, 13 yaş ve üzeriyim sonuçta. Yetkili alım başvuruları şartları gerek. Sunucumu koruyabilecek bir kişi lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Farkındayım tabi, Donanım Arşivi olduğunu bilsem Technopat Sosyal yazar mıyım sence? Yazmam tabi, kabahat bende yani.
Sıkıntı yok hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Olgun Kesikbaş
İlgilendiği Kategoriler
Sistem toplama, oyunlar
Instagram
https://www.instagram.com/olgun.kesikbas
Twitter
olgun_kesikbas
Facebook
olgun.kesikbas
Kanka adamın 25 mesajı var troll konu işte :p
Doğru, 25 mesaj ve üstü olabilir bende. Troll konuyu tatlıya bağlamaya uğraşıyorum bu mevzuları, hatalarımı düzeltmeye çalışıyorum.

Sıkıntı yok hocam.
Sorun değil, ama esas bu mevzu ki: Discord sunucum için yetkili alım başvuruları şartları gerekiyor, sunucumun kuralları böyle ne yazık ki.

Avolay

80+ Gold
Doğru, 25 mesaj ve üstü olabilir bende. Troll konuyu tatlıya bağlamaya uğraşıyorum bu mevzuları, hatalarımı düzeltmeye çalışıyorum.
Ne Türkçeni ne de kafanı anlayabiliyorum kusura bakma

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Sorun değil, ama esas bu mevzu ki: Discord sunucum için yetkili alım başvuruları şartları gerekiyor, sunucumun kuralları böyle ne yazık ki.
Hocam bende alım yaptım şart olarak Aktif kalmalarını ve insanlara nazik bir dil ile konuşmalarını söyleyebilirsin.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ama açtım işte, 13 yaş ve üzeriyim sonuçta. Yetkili alım başvuruları şartları gerek. Sunucumu koruyabilecek bir kişi lazım.

Farkındayım tabi, Donanım Arşivi olduğunu bilsem Technopat Sosyal yazar mıyım sence? Yazmam tabi, kabahat bende yani.
Nasıl yani sen şimdi kendine server açtın ve bizden nasıl yöneteceğini mi soruyorsun?
Kısa bir tarif vereyim. Her sw de görürsün tonlarca kural sence de haklı bulduğun fazla katı olmayan ama üsluplu ve ciddi konuşan bir kural listesi düzenle.
Şablon örneğide bırakayım o zaman işini görür.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Olgun Kesikbaş
İlgilendiği Kategoriler
Sistem toplama, oyunlar
Instagram
Twitter
olgun_kesikbas
Facebook
olgun.kesikbas
Ne Türkçeni ne de kafanı anlayabiliyorum kusura bakma
Türkçeyi ve kafamı biraz zor anlıyorum ama çözüyorum sorunları.

Nasıl yani sen şimdi kendine server açtın ve bizden nasıl yöneteceğini mi soruyorsun?
Kısa bir tarif vereyim. Her sw de görürsün tonlarca kural sence de haklı bulduğun fazla katı olmayan ama üsluplu ve ciddi konuşan bir kural listesi düzenle.
Şablon örneğide bırakayım o zaman işini görür.
Benim üyesi olduğum sunuculardan araklayacağım şartları. Sunucuma yapıştıracağım zaten.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Doğru, 25 mesaj ve üstü olabilir bende. Troll konuyu tatlıya bağlamaya uğraşıyorum bu mevzuları, hatalarımı düzeltmeye çalışıyorum
Şuradan kendinize troll demenizi mi çıkartayım bir türlü çözemedim .

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Olgun Kesikbaş
İlgilendiği Kategoriler
Sistem toplama, oyunlar
Instagram
Twitter
olgun_kesikbas
Facebook
olgun.kesikbas
Şuradan kendinize troll demenizi mi çıkartayım bir türlü çözemedim .
Millet, DonanımArşivi'nde troll düşünüyorlar beni. Ama ben öyle troll kişi değilim, kurallara uyan birisiyim. Ama bazen neler yapacağım hakkında kararsız kalabiliyorum. Ama düşünerek çözebilirim.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Türkçeyi ve kafamı biraz zor anlıyorum ama çözüyorum sorunları.

Benim üyesi olduğum sunuculardan araklayacağım şartları. Sunucuma yapıştıracağım zaten.
Araklamak? Technopat yazıyorsunuz orası çok katı kurallı bir forum ama burası da ipi boş köpek gibi yazı yazılan bir forum değil .
Lütfen türkçemizi düzgün kullanın ve birde açıklayıcı
Araklayın demedim örnek alıp düzenleyin dedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Olgun Kesikbaş
İlgilendiği Kategoriler
Sistem toplama, oyunlar
Instagram
Twitter
olgun_kesikbas
Facebook
olgun.kesikbas
Araklamak? Technopat yazıyorsunuz orası çok katı kurallı bir forum ama burası da ipi boş köpek gibi yazı yazılan bir forum değil .
Lütfen türkçemizi düzgün kullanın ve birde açıklayıcı
Araklayın demedim örnek alıp düzenleyin dedim
Neyse, bir dahakine Türkçeyi düzgün kullanırım artık. Google Formlar üzerinden gereken şartları yazdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,134
Üyeler
162,627
Son üye
beratta
Top Bottom