Neler Yeni

Orta fiyatlı klavye önerisi

baturay21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
baturay calayer
Merhaba arkadaşlar bu hafta içinde yeni bir klavye alıcam 400 700 tl arası klavye önerileriniz var mıdır blue switch red switch hakkında pek bilgim yok maalesef şimdiden teşekkürler ^^.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Merhaba arkadaşlar bu hafta içinde yeni bir klavye alıcam 400 700 TL arası klavye önerileriniz var mıdır blue switch red switch hakkında pek bilgim yok maalesef şimdiden teşekkürler ^^.
Mekanik klavyeler seslidir bunu bil ama Blue Switchler daha seslidir red switch daha az seslidir Blue switch daktilo gibi ses cikartir başta sesi hoşuna gidebilir ama geceleri rahatsiz edebilir sesi. Genel olarak LOL tarzi oyunlarda Blue Cs go gibi oyunlarda Red tercih edilir hissiyatlari farklidir.

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Bu ürünü inceleyebilirsiniz. Piyasadaki en kaliteli brown switchlere sahip. Sesini Red switch gibi, tepkisini de blue switch gibi düşünebilirsiniz. Blue Switchler çok seslidir ona göre değerlendirebilirsiniz. YouTube üzerinden incelemelere de bakabilirsiniz.

baturay21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
baturay calayer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mekanik klavyeler seslidir bunu bil ama Blue Switchler daha seslidir red switch daha az seslidir Blue switch daktilo gibi ses cikartir başta sesi hoşuna gidebilir ama geceleri rahatsiz edebilir sesi. Genel olarak LOL tarzi oyunlarda Blue Cs go gibi oyunlarda Red tercih edilir hissiyatlari farklidir.
Anladım genel olarak online oyunlar oynuyorum o zaman red switch mi almamı önerirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ürünü inceleyebilirsiniz. Piyasadaki en kaliteli brown switchlere sahip. Sesini Red switch gibi, tepkisini de blue switch gibi düşünebilirsiniz. Blue Switchler çok seslidir ona göre değerlendirebilirsiniz. YouTube üzerinden incelemelere de bakabilirsiniz.
Amazondan sipariş ettiğim bir ürün ne kadar süreyle elime ulaşır bilgin var mıdır?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Anladım genel olarak online oyunlar oynuyorum o zaman red switch mi almamı önerirsiniz

Amazondan sipariş ettiğim bir ürün ne kadar süreyle elime ulaşır bilgin var mıdır?
1 hafta

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan

Ülkemizdeki diğer E-ticaret siteleriyle pek bir farkı yok. Benim elime 3 günde ulaştı.

baturay21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
baturay calayer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne kadar gümrük vergisi öderim yaklaşık bi fiyat verme ihtimaliniz var mı

Top Bottom