Mekanik klavyeler seslidir bunu bil ama Blue Switchler daha seslidir red switch daha az seslidir Blue switch daktilo gibi ses cikartir başta sesi hoşuna gidebilir ama geceleri rahatsiz edebilir sesi. Genel olarak LOL tarzi oyunlarda Blue Cs go gibi oyunlarda Red tercih edilir hissiyatlari farklidir.Merhaba arkadaşlar bu hafta içinde yeni bir klavye alıcam 400 700 TL arası klavye önerileriniz var mıdır blue switch red switch hakkında pek bilgim yok maalesef şimdiden teşekkürler ^^.
Merhaba arkadaşlar bu hafta içinde yeni bir klavye alıcam 400 700 TL arası klavye önerileriniz var mıdır blue switch red switch hakkında pek bilgim yok maalesef şimdiden teşekkürler ^^.
Anladım genel olarak online oyunlar oynuyorum o zaman red switch mi almamı önerirsinizMekanik klavyeler seslidir bunu bil ama Blue Switchler daha seslidir red switch daha az seslidir Blue switch daktilo gibi ses cikartir başta sesi hoşuna gidebilir ama geceleri rahatsiz edebilir sesi. Genel olarak LOL tarzi oyunlarda Blue Cs go gibi oyunlarda Red tercih edilir hissiyatlari farklidir.
Amazondan sipariş ettiğim bir ürün ne kadar süreyle elime ulaşır bilgin var mıdır?Bu ürünü inceleyebilirsiniz. Piyasadaki en kaliteli brown switchlere sahip. Sesini Red switch gibi, tepkisini de blue switch gibi düşünebilirsiniz. Blue Switchler çok seslidir ona göre değerlendirebilirsiniz. YouTube üzerinden incelemelere de bakabilirsiniz.OMEN by HP Encoder Türkçe Klavye, Kablolu, Kahverengi, 6YW75AA : Amazon.com.tr: Bilgisayar
OMEN by HP Encoder Türkçe Klavye, Kablolu, Kahverengi, 6YW75AA : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
1 haftaAnladım genel olarak online oyunlar oynuyorum o zaman red switch mi almamı önerirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amazondan sipariş ettiğim bir ürün ne kadar süreyle elime ulaşır bilgin var mıdır?
Ülkemizdeki diğer E-ticaret siteleriyle pek bir farkı yok. Benim elime 3 günde ulaştı.Anladım genel olarak online oyunlar oynuyorum o zaman red switch mi almamı önerirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amazondan sipariş ettiğim bir ürün ne kadar süreyle elime ulaşır bilgin var mıdır?
amazon türkiyeden şipariş vereceğin için gümrük diye bir durum yok yani yurtiçinden gelecek sanaNe kadar gümrük vergisi öderim yaklaşık bi fiyat verme ihtimaliniz var mı
anladım teşekkürler ^^amazon türkiyeden şipariş vereceğin için gümrük diye bir durum yok yani yurtiçinden gelecek sana