Yardım Orta Grafiklerde Olmasına Rağmen War Thunderda çamur gibi görüntü

Reaksiyon skoru
34
düşük grafikte ve orta texture qualityde ama görüntüm çamur gibi tankları göremiyorum,intel grafik sisteminde mozaiklemeyi %100 yaptım sonra pişman olup sıfıra çektim ama böyle kaldı görüntü nasıl düzeltebilirim 1920x1080 çözünürlükte.

up up up

düşük grafikte ve orta texture qualityde ama görüntüm çamur gibi tankları göremiyorum,intel grafik sisteminde mozaiklemeyi %100 yaptım sonra pişman olup sıfıra çektim ama böyle kaldı görüntü nasıl düzeltebilirim 1920x1080 çözünürlükte.
As atsana bir bende öyle qyarlarda oynuyordum ama gayet güzel görünüyordu birde sistem özelliklerin nedir

1762088647096.webp

böyle ama sonra dahada kötüleşti,sistem özelliklerim intel iris xe==>i5-1155g7==>24gb(8+16gb)3200 mhz ram==>casperx400==>512gb m2. ssd

System Requirements
  • Processor: Dual-Core 2.2 GHz.
  • Memory: 4 GB RAM.
  • Graphics: DirectX 11 level video card: AMD Radeon 77XX / NVIDIA GeForce GTX 660. ...
  • DirectX: Version 11.
  • Network: Broadband Internet connection.
  • Storage: 40 GB available space.
  • VR Support: SteamVR.
Sisteminiz yeterli görünüyor.
Windows update ettiniz mi. En son ne zaman?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

System Requirements
  • Processor: Dual-Core 2.2 GHz.
  • Memory: 4 GB RAM.
  • Graphics: DirectX 11 level video card: AMD Radeon 77XX / NVIDIA GeForce GTX 660. ...
  • DirectX: Version 11.
  • Network: Broadband Internet connection.
  • Storage: 40 GB available space.
  • VR Support: SteamVR.
Sisteminiz yeterli görünüyor.
Windows update ettiniz mi. En son ne zaman?

En son geçen cumartesi güncelledim Windowsu ayrıca dün iris xe ekran kartına güncelleme geldi Shader 6.9 oldu Can ı run it sitesinde gördüm bugün

Görüntü çok kötü minimum grafikte bile daha düzgün görünüyor resmen ben bir şey anlamadım,acaba bu Intel control centerda mozaikleme ve keskinlestirmeyi sıfır yapsam düzelir mi diye düşündüm sıfırladım aynı kaldı bu görüntü yinede.

.
Up up up

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,717
Üyeler
183,785
Son üye
Knight214
Geri