Neler Yeni

Ortala modem ömrü Kaç yıl?

Pacrat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
İbrahim Ateşçi
Modem ömrü diye bir olayın olduğu aşikar. sonuçta internet hızları oyunlar app ler her şey güncelliyor artık fakat modemlerimizi kullanabildiğimiz kadar kullanıyoruz.
Başıma gelen olay şöyle: Servis sağlayıcımdan bir adet
Zyxel VMG1312-B10D 300Mbps Kablosuz 4-Port 2x5dBi 1xUSB WPS Fiber Destekli VDSL2/ADSL2+ Modem/Router
cihaz almıştım yaklaşık 4 senesini bitirmek üzere. ilk zamanlarda açıp kapatırken tüm ışıklar yeşildi fakat zamanla wi-fi sonrasında power sonrasında internet ve şuan 3 ışığıda kapatıp açarken kırmızı yanıyor. servis saglayıcımı aradım durumu bildirdim ne gelen bir ekip ne de tekrar bir arama oldu.
Herhangi bir oyun ( bu oyun 1,5 gb bile olsa kopma yaşıyorum yarısında veya sonunda) veya film indirirken kopmalar yaşıyorum ve özellikle geceleri herhangi bir canlı yayın izliyemez hale geliyorum.
Sizce bu modem ömrünü tüketmiş olabilir mi? Lütfen Bu Konuda Cidden Bilgisi olan arkadaşlar yorum atarsa sevinirim.
Birde eğer modem ömrünü tükettiyse uygun fiyata 35 mb neti destekliyecek bir modem önerir misiniz?

Sovereignty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Ömer
Modem kalitesine bağlı ben modemimi 6 yıldır kullanıyorum.

Pacrat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
İbrahim Ateşçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modem kalitesine bağlı ben modemimi 6 yıldır kullanıyorum.

modemin modelini konu içinde belirttim. normalde çouklugumda kullandğıım ve memnun olduğum bir markaydı kendisi. ama sanırım değişen teknoloji ve tüketim çağı nedeniyle onlarda kaliteyi bozdu :)

FarukBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Faruk Cetin
Instagram
FarukBey.0
Steam
BossFarukBey
Twitter
BSFarukBey
Discord
farukcetin
Knk bende 10 yıllık bir modem var sen bu konuyu açınca taksam çalışır mı diye düşündüm şimdi :D
caddb1b9e67c6f8acf55b1249d8e46c5.png

Sovereignty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Ömer
Yani yine servis sağlayıcısını ara bir şey yapmazlar ise yeni modem almalısın bence.

Pacrat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
İbrahim Ateşçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani yine servis sağlayıcısını ara bir şey yapmazlar ise yeni modem almalısın bence.

daha bugün görüştüm modem ömrü 2 yıl dedi yeni almak isterseniz aylık 11 tl dedi. Ya Zaten varolan modemimin wi-fi gücünden memnun değilim tokide oturuyorum bi yan odada çekmiyor.

Sovereignty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Ömer
daha bugün görüştüm modem ömrü 2 yıl dedi yeni almak isterseniz aylık 11 tl dedi. Ya Zaten varolan modemimin wi-fi gücünden memnun değilim tokide oturuyorum bi yan odada çekmiyor.
Hemen değiş onların vereceği diğer modemdende hayır geleceğini sanmam.

ahmetim_64

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Ahmet Karagöz
Facebook
albay6464
İnternet Sağlayıcılarının Modemleri Kanser Eder Adamı Ben 5-6 Yıl Önce Airties Air 5650 Aldım Çok Çok Memnunum Fiyatı Biraz Pahalıydı İndirime Girdiğinde Almıştım Fişek Fişek Torrent Özelliği Ve IPTV Özelliği Var

Pacrat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
İbrahim Ateşçi
Hemen değiş onların vereceği diğer modemdende hayır geleceğini sanmam.
katılıyorum ama nakit olarak tiko para verip modem alıcak durumda değilim. sanırım bir süre böyle devam edicem

Pacrat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
İbrahim Ateşçi
İnternet Sağlayıcılarının Modemleri Kanser Eder Adamı Ben 5-6 Yıl Önce Airties Air 5650 Aldım Çok Çok Memnunum Fiyatı Biraz Pahalıydı İndirime Girdiğinde Almıştım Fişek Fişek Torrent Özelliği Ve IPTV Özelliği Var
aslında en güzelleri sanırım gaming için üretilen modemler gibi duruyor ama fiyatları fişekk :)

Top Bottom