Şuan 8.sınıfım ilk sınavların ortalaması 99,8Ortalamanız kaç ve Takdir mi Teşekkür mü alıyorsunuz ben 90,85 ile takdir ( İngilizce girilmedi bende )
Şuan 8.sınıfım ilk sınavların ortalaması 99,8Ortalamanız kaç ve Takdir mi Teşekkür mü alıyorsunuz ben 90,85 ile takdir ( İngilizce girilmedi bende )
AnadolHangi lise
Yok be ne cezası anlayamazlar.kanka bu yöntem ile puan kassam farkedip bana ceza vermezler değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada benim amcam öğretmen aradım sordum zayıf not vermeyeceklermiş MEB'ten öyle talimat gelmiş. ancak düşük vereceklermiş 60-70 felan verirler belki ben yinede kurtarmaya çalışıyorum
Görmedim kaç gündür foruma girmiyordum.Ama zaten vardı benim konum neden açma gereği duydun ama helal olsun
Kaçıncı sınıf ?Normalde 93 , 94 falan alırdım ama bu sene sözlü notları ortalamayı çok rahat 90ın altına çekecek![]()
8. sınıf tüm sene ortalamam 99.8' du benimdeŞuan 8.sınıfım ilk sınavların ortalaması 99,8
Bismillahirrahmanirrahimya bana girilmemiş puan felan delirecem
ben ilk başta yetişemedim sonra kendim youtubedan bakmaya başladım derslere girmiyordum %29 katılım diyor ne yapıcam ben
Alıntıyı görüntüle