1660s bizi unuttun reisİyi bari 3070 ile yetinemeyen benModArt PC
ModArt PC - Teknolojiyi Görsellikle Buluşturanların Adresi Türkiye'nin en güncel teknoloji sitesi ve Forumu ''ModArt PC'' bilim, gündem, mobil, internet,www.modartpc.com
3090 alsam bari
3060 üreteceğine kazım performansı az olan rtx 3070,3080ve 3060ti üretse daha iyi olurdu.İyi bari 3070 ile yetinemeyen benModArt PC
ModArt PC - Teknolojiyi Görsellikle Buluşturanların Adresi Türkiye'nin en güncel teknoloji sitesi ve Forumu ''ModArt PC'' bilim, gündem, mobil, internet,www.modartpc.com
3090 alsam bari
Aga umuyorum inş. Rx 550den sıkıldım. 2 Ekran olunca yamuluyor.İyi bari 3070 ile yetinemeyen benModArt PC
3090 alsam bari
Yeni kartlar LHR li geliyor artık hocam ve bazı kişiler bu kartları LHR li olduklarını bilmeden veya LHR nin ne olduğunu bilmeden alınca elinde patlıyorGpu mu kaynayacak? Piyasa miningçiden geçilmiyorken? Güleyim bari.
Kartın 330$ satış fiyatı olduğunu düşününce bence ROG Strix modeli bile 5000'i geçmemeli. Tabi fiyatlar o kadar düşer mi bilmiyorum.Umarım donanımsal engelleme gelir şöyle bir 6.6-7k'ye düşse de alsak.