Neler Yeni

Osu aim geliştirir mi?

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Arkadaşlar aimimi geliştirmek adına Aimlab ve Osu yu indirdim. Aimlab bu konuda başarılı duruyor fakat Osu dan hiçbir şey anlamadım. Klavye ile dahi oynanan oyunları var içerisinde. Hal öyle olunca aimime katkı sağlayacak mı şüpheliyim. Geliştirmeyecekse ona harcayacağım süreyi Aimlab da harcarım. O yüzden daha önce Osu yu kullananlar tecrübelerini söyleyebilir mi?

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Aimlabi kulan daha mantıklı

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Göksel
oynadığın oyunu oynayarak aimini geliştir daha zevkli ve her oyunun momentlerı farklı valo oynuyorsan devamlı valo oyna valorantın kendı atolyesınde aım geliştir aimlab veya başka programlardan daha fazla etkili

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,022
İsim
Asil
oynadığın oyunu oynayarak aimini geliştir daha zevkli ve her oyunun momentlerı farklı valo oynuyorsan devamlı valo oyna valorantın kendı atolyesınde aım geliştir aimlab veya başka programlardan daha fazla etkili
valo içinse bence aimlab falan daha mantıklı çünkü oyunun poligonu çok kısıtlı ancak cs için oyunun atölye haritaları fazlasıyla yeterli ancak yinede aimlabda flick çalışmak iyi olur diye düşünüyorum

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Göksel
valo içinse bence aimlab falan daha mantıklı çünkü oyunun poligonu çok kısıtlı ancak cs için oyunun atölye haritaları fazlasıyla yeterli ancak yinede aimlabda flick çalışmak iyi olur diye düşünüyorum
oyunun poligonunda güzel şeyler yapabiliyorsun youtubede bir sürü taktik var bunun için

Top Bottom