Fazla kullandığınız zaman bağımlılık yapıyor demişlerdiBunu kullanan var mı ben bağımlısı oldum galiba ( burun spreyi )
Pandemi süreci bitsin direkmen gideceğim teşekkürler ilginiz için tamamdırFazla kullandığınız zaman bağımlılık yapıyor demişlerdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer burnunuz tıkanıyorsa doktora başvurun
Vallah kulandım ama yakında doktora gideceğim pandemi biter bitmez galiba burnumda et tarzı bir şey var o yüzden dir büyük bir ihitmal1 haftadan fazla kullanma onu aman diyeyim
Reis aman abartmadan kullan kısmi olarak hasar alan insanlar bile var bu spreydenBunu kullanan var mı ben bağımlısı oldum galiba ( burun spreyi )
Tamamdır zaten sadece gece yatarken kullanıyordum tek bir deliğe bir fısdan az git gide düşürürüm tamamdırReis aman abartmadan kullan kısmi olarak hasar alan insanlar bile var bu spreyden
Bilgilendirme için çok teşekkürler iyi geceler tamamdırOtrivine bağımlılık yapmasından ziyade uzun kullanımda nefes almanızı sağlasa N. Olfactorius'un uçlarına zarar verebildiği koku reseptörlerini tıkayabildiği için koku alma duyunuzu kısmi kaybetmenize neden olabilir. Tabi bu dediğim uzun kullanımda unutmayın!