Neyse zargana vücuduma oturur inşallahBeden boyutları markadan markaya değişen bir şey, A markasında ki XL T-shirt ile B markasında ki L T-shirt aynı boyutta olabilir.
Eğer daha önceden aşina olmadığınız bir markadan alışveriş yapacaksanız görüp de alın, gelmesini bekle artık, en kötü iade edersin.
Oversize tişört alınırken bedenin ne ise o beden alınır çünkü oversize tişörtlerin kalıbı zaten büyüktür ve o bedene göre oversize yapılır. Sana çok büyük gelir o beden.Arkadaşım XL al dedi ben de düşünmeden XL aldım.
Satıcıya sorduğum soru cevabı gelmemişti. Yeni geldi. L beden tercih edebilirsiniz dedi.
Sizce aldığım 3 ürünü de XL alarak hata mı ettim?
Boy 188
Kilo 66
Göğüs 88
Oversize tişört alınırken bedenin ne ise o beden alınır çünkü oversize tişörtlerin kalıbı zaten büyüktür ve o bedene göre oversize yapılır. Sana çok büyük gelir o beden.
Ürünün kendisi Oversize beden ise büyük gelir diye düşünüyorum. Ben 188/ 90 ım. Oversize alırken genelde L alırım. Normal bir tişörtü oversize giymek istersem XL alırım sadece.
Teşekkürler. Allah'tan satıcı siparişi hemen onaylamadı. Bi de cüzdan ile ödediğimi unutmuştum. Direkt para iadesi yapıldı. Normalde M giyiyorum ama M beden oversize ı denedim nispeten küçük geldi. L alıyorum o zaman. Teşekkürler.Oversize alıyorsan bedenin ne ise onu almalısın. S giyiyorsan S alacaksın zaten o üzerinde L gibi duracak.