Neler Yeni

Oversize tişört alırken L beden mi XL beden mi alınmalı?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Arkadaşım XL al dedi ben de düşünmeden XL aldım.
Satıcıya sorduğum soru cevabı gelmemişti. Yeni geldi. L beden tercih edebilirsiniz dedi.

Sizce aldığım 3 ürünü de XL alarak hata mı ettim?

Boy 188
Kilo 66
Göğüs 88

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Beden boyutları markadan markaya değişen bir şey, A markasında ki XL T-shirt ile B markasında ki L T-shirt aynı boyutta olabilir.

Eğer daha önceden aşina olmadığınız bir markadan alışveriş yapacaksanız görüp de alın, gelmesini bekle artık, en kötü iade edersin.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beden boyutları markadan markaya değişen bir şey, A markasında ki XL T-shirt ile B markasında ki L T-shirt aynı boyutta olabilir.

Eğer daha önceden aşina olmadığınız bir markadan alışveriş yapacaksanız görüp de alın, gelmesini bekle artık, en kötü iade edersin.
Neyse zargana vücuduma oturur inşallah

KlausM

80+ Silver
XL çok büyük gelicek sana içinde cüce gibi kalırsın keşke L beden alsaydın.

OnurCiftci26

80+ Bronze
Arkadaşım XL al dedi ben de düşünmeden XL aldım.
Satıcıya sorduğum soru cevabı gelmemişti. Yeni geldi. L beden tercih edebilirsiniz dedi.

Sizce aldığım 3 ürünü de XL alarak hata mı ettim?

Boy 188
Kilo 66
Göğüs 88
Oversize tişört alınırken bedenin ne ise o beden alınır çünkü oversize tişörtlerin kalıbı zaten büyüktür ve o bedene göre oversize yapılır. Sana çok büyük gelir o beden.

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Ürünün kendisi Oversize beden ise büyük gelir diye düşünüyorum. Ben 188/ 90 ım. Oversize alırken genelde L alırım. Normal bir tişörtü oversize giymek istersem XL alırım sadece.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oversize tişört alınırken bedenin ne ise o beden alınır çünkü oversize tişörtlerin kalıbı zaten büyüktür ve o bedene göre oversize yapılır. Sana çok büyük gelir o beden.
Ürünün kendisi Oversize beden ise büyük gelir diye düşünüyorum. Ben 188/ 90 ım. Oversize alırken genelde L alırım. Normal bir tişörtü oversize giymek istersem XL alırım sadece.
Oversize alıyorsan bedenin ne ise onu almalısın. S giyiyorsan S alacaksın zaten o üzerinde L gibi duracak.
Teşekkürler. Allah'tan satıcı siparişi hemen onaylamadı. Bi de cüzdan ile ödediğimi unutmuştum. Direkt para iadesi yapıldı. Normalde M giyiyorum ama M beden oversize ı denedim nispeten küçük geldi. L alıyorum o zaman. Teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,356
Üyeler
167,300
Son üye
gsemre1998
Top Bottom