Neler Yeni

Oyun için kulakici kulaklık önerisi

MiceS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Okan Alparslan
Merhaba arkadaşlar oyun için kulakici kulaklık önerisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Biraz araştırdım böyle bir ürün buldum

Bu ürün beni tatmin eder mi bilemedim. Daha çok FPS türü oyunlar oynuyorum. Ses kasmam gereken yerler olacak. Mikrofon kaliteside önemli. Kafa bantlı kulaklıklar beni boğuyor bu tarz tercih etmemin en büyük sebebi budur. Farklı önerilere ve deneyimlere açığım. Şimdiden teşekkür ederim

MiceS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Okan Alparslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Oyun kulaklığına bu kadar para vermeyi mantıklı bulmuyorum. Bu paraya güzel bir müzik kulaklığı alınıp oyun da oynanır müzik de dinlenir.

Oyun için max önerim:
Logitech G333 (299 TL).

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,046
İsim
Mert Can Ergün
O kadar parayı kulakiçi kulaklığına verirmez yani güzel bir kulaklık üstü alıp müzik de dinler oyun da oynar

MiceS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Okan Alparslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orası öylede kulak üstü kulaklık özellikle yaz mevsimlerinde fazla oyun oynandıgında belli bir süre sonra kafada ağrı yapıyor. Ondan dolayı kulak içi kulaklık tercih etme ihtiyacı duyuyorum

Astra G

80+ Bronze
Orası öylede kulak üstü kulaklık özellikle yaz mevsimlerinde fazla oyun oynandıgında belli bir süre sonra kafada ağrı yapıyor. Ondan dolayı kulak içi kulaklık tercih etme ihtiyacı duyuyorum
o zaman iyi bir kablosuz bak oppo kablosuz kulaklık felan eğer mecbursa kulakiçi
O kadar parayı kulakiçi kulaklığına verirmez yani güzel bir kulaklık üstü alıp müzik de dinler oyun da oynar
maalesef istemiyor kulaküstü hocam.

Top Bottom