Neler Yeni

Yardım Oyun İşlemcinin Grafik Kartını Kullanıyor!

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ali Altıntaş
laptopa aldım. Hp victus 15 13500h rtx4050 var içinde. minecraft oynarken shader kuruyorum. ekran kartını kullanmıyor işlemcinin grafik kartını kullanıyor. bunu ayarlayabiliyor muyum? ekran kartını kullanmadığı için düşük fps veriyor.

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
laptopa aldım. Hp victus 15 13500h rtx4050 var içinde. minecraft oynarken shader kuruyorum. ekran kartını kullanmıyor işlemcinin grafik kartını kullanıyor. bunu ayarlayabiliyor muyum? ekran kartını kullanmadığı için düşük fps veriyor.
Oyunu oynamaya başlamadan önce nvidia ayarlarından işlemcinin ekran kartını devre dışı bırakmayı denesene, yani her zaman rtx 4050 yi kullan de.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ali Altıntaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunu oynamaya başlamadan önce nvidia ayarlarından işlemcinin ekran kartını devre dışı bırakmayı denesene, yani her zaman rtx 4050 yi kullan de.
nereden nasıl yapıcam hiçbir bilgim yok.

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,432
İsim
Emre
Discord
necromancerr
arkadaştada aynı sorun var intel uhd graphicsi kullanıyor 840m var içinde i7 4590 ile ama internetteki fps değerlerinin birhayli altında alıyor takibe aldım konuyu

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
aygıt yöneticisinden dahili grafik kartını devre dışı bırakırsan işe yarayabilir.

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
onu en son seçtiğimde ekran gitmişti. çünkü monitör o grafik kartına bağlı
Eğer nvidia grafik ayarlarından her zaman ekran kartını kullanmaya ayarladıysan sorun çıkmayacaktır.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,432
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Eğer nvidia grafik ayarlarından her zaman ekran kartını kullanmaya ayarladıysan sorun çıkmayacaktır.
Hocam ben onu arkadaşa yaptım ancak gene pek bi sonuç alamadık csde 720p low ayarlarda 60 fps alması gerekirken alamıyor (internetteki testler öyle söylüyor)

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Hocam ben onu arkadaşa yaptım ancak gene pek bi sonuç alamadık csde 720p low ayarlarda 60 fps alması gerekirken alamıyor (internetteki testler öyle söylüyor)
Kankam fiziki bir tecrübem olmadığı için bilgim kadarıyla yardım etmeye çalışıyorum. Başka bir sorun da olabilir.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,432
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Kankam fiziki bir tecrübem olmadığı için bilgim kadarıyla yardım etmeye çalışıyorum. Başka bir sorun da olabilir.
anladım hocam ikna edebilirsem zaten onu 4050 veya 4060 lı laptop aldıracağım kendisine ünidede kullanır yarın kimin kazanacağına bağlı her şey

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Okan
Masaüstünde sag tiklayip görüntü ayarlarina gelin. Oradan en alta inip grafik ayarlarina gelin. Daha sonra oradaki arama çubuğu olması lazim oradan minecrafti aratip secenekler kismindan windowsun hangi grafik kartini kullanarak oyunu calistirmaya devam etmesi gerektigine karar verebiliyorsunuz. Ben kendim oynadığım oyunların hepsini laptobumda harici ekran kartını seçip oynuyorum performans artışı gözle görülür biçimde değişiyor

Top Bottom