Neler Yeni

Oyun kulaklığı şart mı?

Zleh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Oktay Abat
Merhaba forum size sorum oyun için oyun kulaklığı şart mı? ben çoğunlukla müzik dinliyorum ve ara sıra oyun oynuyorum rekabetçi olarak valorant ve r6 oynuyorum bunun dışında ets vesaire oynuyorum, sizce Anker Soundcare Life Q30 gibi bir kulaklık oyunda üzer mi? yoksa az oyun oynasam da oyun kulaklığı şart mı? teşekkürler, bu arada hiçbir oyunda profesyonel değilim.

Bent Lark

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Burak
Instagram
@burakulata
Merhaba forum size sorum oyun için oyun kulaklığı şart mı? ben çoğunlukla müzik dinliyorum ve ara sıra oyun oynuyorum rekabetçi olarak valorant ve r6 oynuyorum bunun dışında ets vesaire oynuyorum, sizce Anker Soundcare Life Q30 gibi bir kulaklık oyunda üzer mi? yoksa az oyun oynasam da oyun kulaklığı şart mı? teşekkürler, bu arada hiçbir oyunda profesyonel değilim.
Bilgisayar oyunları için oyuncu kulaklığı önerilir. Adı üstünde "oyuncu kulaklığı" zaten. Life q30 gibi kulaklıkların genel amacı müzik dinlemek olduğu için dışarıda kullanılır.

Zleh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Oktay Abat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayar oyunları için oyuncu kulaklığı önerilir. Adı üstünde "oyuncu kulaklığı" zaten. Life q30 gibi kulaklıkların genel amacı müzik dinlemek olduğu için dışarıda kullanılır.
Onu bende biliyorum doğru söylüyorsunuz ancak az oyun oynuyorum çok müzik dinliyorum, sanırım müzik için söyledim kulaklığı hem de oyun için 700 800 TL uygun bir şey bulmaya çalışacağım teşekkürler.

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Abdullah
Lıfe 2 neo var bende de. Bende onu kullanmayı düşünüyorum. Volarant falan oynamıyorum ama oynasam da onu kullanırdım. Büyük rekabetçi oyuncu değilsen gerek yok.

Bent Lark

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Burak
Instagram
@burakulata
Onu bende biliyorum doğru söylüyorsunuz ancak az oyun oynuyorum çok müzik dinliyorum, sanırım müzik için söyledim kulaklığı hem de oyun için 700 800 TL uygun bir şey bulmaya çalışacağım teşekkürler.
İsteğinize göre Steelseries veya Hyperx gibi markalardan kulaklık alsanız işinizi görür.

Zleh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Oktay Abat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lıfe 2 neo var bende de. Bende onu kullanmayı düşünüyorum. Volarant falan oynamıyorum ama oynasam da onu kullanırdım. Büyük rekabetçi oyuncu değilsen gerek yok.
Bana da öyle geliyor ya da şöyle yaparım ilk müzik için kulaklık alırım ve oyun oynarım rahatsız olursam veya oynayışımı etkilerse fp bir oyuncu kulaklığı alırım ancak etkilemezse hep kullanırım.

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri
Bana da öyle geliyor ya da şöyle yaparım ilk müzik için kulaklık alırım ve oyun oynarım rahatsız olursam veya oynayışımı etkilerse fp bir oyuncu kulaklığı alırım ancak etkilemezse hep kullanırım.
Oyuncu kulaklığı kullanmadan aradaki farkı anlayamazsınız. mesela 2000 tl lik oyuncu kulaklığı çok iyi ses kastırır ve iyi bir müzik deneyimi de verir he tabi ki 2000 tl lik müzik kulaklığı daha iyi müzik dinletir ama oyunlarda çevresel ses anlamında bir şeye yaramaz.

Not: Kulaklığınız ne olura olsun steelseries kurup sonardan çevresel sesi açın. Fark ettiriyor. Oradan ekolayzer ayarları da yapabilirsiniz, müzik zevkinize göre.

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Abdullah
Mobil pubg de düşmanın nereden geldiğini anlıyordum. Problem olacağını sanmıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Zleh

Zleh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Oktay Abat
Oyuncu kulaklığı kullanmadan aradaki farkı anlayamazsınız. mesela 2000 TL lik oyuncu kulaklığı çok iyi ses kastırır ve iyi bir müzik deneyimi de verir he tabi ki 2000 TL lik müzik kulaklığı daha iyi müzik dinletir ama oyunlarda çevresel ses anlamında bir şeye yaramaz.

Not: Kulaklığınız ne olura olsun steelseries kurup sonardan çevresel sesi açın. Fark ettiriyor. Oradan ekolayzer ayarları da yapabilirsiniz, müzik zevkinize göre.
Evde abimin oyuncu kulaklığı var kesinlikle karşılaştırma yaparım, dediğiniz de aklımda teşekkürler.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,409
İsim
uwu
anlık bütün parayı pc monitöre basınca lecoo klavye prinha mouse ve markasını bilmedim 30tl ye aldım kulaklığı kullanıyorum valoda ses kasılmıyo tabi

• Üzgün
Reaksiyonlar: Zleh

GRDL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mehmet Gürdal
kardeşim sana gerek oyun gerek müzik için gereken şey iyi bir kulaklık, iyiden kastım bas ve tizleri düzgün ve bozulma yapmayan bişey.
hiç bir oyuncu kulaklığı sana bunu vermez, şey... neredeyse hiçbiri, Sennheiser pc37-38x şahane birer istisna ama sana gönül rahatlığı ile piyasadaki oyuncu kulaklıklarının %95inin işe yaramadığını söyleyebilirim.
oyun için sana gereken şey eğer kullanıyorsan mikrofon ve uzamsal ses desteği. uzamsal yani 7.1 surround ses zaten windows 10da yerleşik olarak var; ses ayarlarından aç stereo kanalın olduğu her şeyde; bilgisayarın hoparlöründen tut ucuz kulaklıklara kadar herşeyde ses kasarsın . mikrofon ise dediğim gibi sana kalmış ille de kulaklığa bağlı olması gerekmiyor ucuz bir lavalier mic işini görür.
ses bakımından iyi bir kulaklık arıyorsan iki şeyi unut; kulak üstü ve bluetooth; senin bütçende iyi bir seçenek ne yazık ki yok. yakında olabilir belki üreticiler giderek bu alanda daha da dikkatli davranmaya başladı.
eğer uluslarası satıcılardan alışveriş yapmak konusunda sıkıntı çekmem dersen şahane modeller var linsoul ve shenzenaudio gibi platformlarda truthear hola, zero ve hexa gibi modellere bakabilirsin. her bütçede uygun model var.

Zleh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Oktay Abat
ses bakımından iyi bir kulaklık arıyorsan iki şeyi unut; kulak üstü ve bluetooth
Nasıl yani anlamadım, kulak üstü kulaklıkların sesi neden kötü olsun hocam? kulaklıklar hakkında bilgim yok kusura bakmayın ondan soruyorum.

Top Bottom