Neler Yeni

Oyun kütüphanenizi görelim :)

ElectriX

80+ Silver
Oyun zevklerimiz çok farklıymış. :D Rainbow nasıl oyun? Arkadaşsız girsem sıkılır mıyım?

Yine oyun zevklerimizin çok farklı olduğu bir arkadaş... :D Garry's Mod oyununu neden bu kadar çok oynayan var anlayamadım. Videoları hiç sarmıyordu. :D
Çoğu kişi yabancı. ARkadaşla daha eğlenceli oluyo

BMW_M4

80+ Bronze

White_Recon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Hasan

White_Recon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Hasan
Oy oy oy... Battlefield V ve RDR2'den sonrasına bakmadım... RDR2'yi kaç TL'ye aldın?
Alıntıyı görüntüleMinecraft hariç orijinal hepsi, Minecraft'ta da normalde premium hesabım var ama şifresini unuttum,"şifremi unuttum" seçeneğine tıklıyorum mail gelmiyor bir türlü. Çok sinir oldum, Mojang'a mail falan attım benden birkaç kritik bilgi istediler ben de hatırlamıyorum yani bişey de yapamadık kaldı öyle. Bu konuda yardımcı olabilecek varsa bana ulaşsın lütfen. Ben de "Zaten orijinalini almıştım bişey olmaz" diyerek crack'lisini indirdim. Pes Lite versiyon, Fifa ve Cities Skylines arkadaşımın hesabından. Bir sonraki indirimde Cities Skylines alacağım, Fifa 20 de 35 TL şuan Oynasana'da fakat defans olayını bir türlü beceremedim. Yıllardır Pes oynuyorum ve X'e basınca direk adama kitleniyor, defans yapıyoruz. Fifa'da bunu manuel yapmak gerekiyor ve benim kas hafızam ona alışmadığı için bi türlü beceremiyorum. Ama yine de güzel oyun, tavsiye ederim.
FIFA 20'deki defans ve duran top taktikleri cidden gereksiz zor. Ben de beceremiyorum.

Kerem gök

80+ Silver
1600272671868.png

BlueStacks Ürünlerini görmezden gelin xd:D bunların haricinde yüklü olan portal 2 dont starve oxygennotinculaud gibi oyunlar var

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Fall Guys almalı mıyım? :D Bir yandan güzel oyun diyorum bir yandan 36 TL olması saçma geliyor. Çok zevkli gözüküyor oyun ama bilemedim. Ve Minecraft'a bir türlü anlam veremeyen ben... :D Neden bu kadar çok oynayanı var bu oyunun? :D

Alıntıyı görüntüle
Fall Guys 38 TL eder bence.
Alabilirsin arkadaşlarınla girdiğinde zevkli bir oyun oluyor.

White_Recon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Hasan
16 yaşında bilgisayarda oynayabildiğim oyun yoktu, 18 yaşında üniversite için ilk defa laptop aldım, 22 yaşındayım ve kendi işimizde çalışarak ve ailemi de zar zor ikna ederek kendime bir oyuncu bilgisayarı topladım. Babaların genel olarak kafası aynı zaten, "bilgisayarın var, bu yaşta oyun mu oynanır?" mantığı. :) Yaşın genç kardeşim, umarım daha güzelleri senin olur. Eğer ki bunu çalışarak başarırsan aileni de zorlamamış olursun, unutmayalım ki biz AB ülkesi değiliz ve onlar kadar yaşam standardımız yok. Orada 1 asgari ücrete toplanan bilgisayarlar burada 3-4 asgari ücret tutuyor... Bu yaşlarında sosyal hayattan kopma, şuanda geleceğini planlayacak yaştasın ve bunun bilincinde davranırsan çok güzel bir gelecek inşa etmiş olursun. Bahtın güzel olsun.

BMW_M4

80+ Bronze
16 yaşında bilgisayarda oynayabildiğim oyun yoktu, 18 yaşında üniversite için ilk defa laptop aldım, 22 yaşındayım ve kendi işimizde çalışarak ve ailemi de zar zor ikna ederek kendime bir oyuncu bilgisayarı topladım. Babaların genel olarak kafası aynı zaten, "bilgisayarın var, bu yaşta oyun mu oynanır?" mantığı. :) Yaşın genç kardeşim, umarım daha güzelleri senin olur. Eğer ki bunu çalışarak başarırsan aileni de zorlamamış olursun, unutmayalım ki biz AB ülkesi değiliz ve onlar kadar yaşam standardımız yok. Orada 1 asgari ücrete toplanan bilgisayarlar burada 3-4 asgari ücret tutuyor... Bu yaşlarında sosyal hayattan kopma, şuanda geleceğini planlayacak yaştasın ve bunun bilincinde davranırsan çok güzel bir gelecek inşa etmiş olursun. Bahtın güzel olsun.
Abi sen nasıl bir muhteşemsin ya :love::love::love::love:

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1

White_Recon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Hasan