Eray Yılmaz
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Teşekkür ederim kardeşim benim, o senin muhteşemliğin. En güzel yaşlarındasın unutma.Abi sen nasıl bir muhteşemsin ya![]()
GTA VC... Tommy... Oyuncak helikopter görevi... Kızları çekmek için hile yazıp plaj yolundaki çalılara girmek... Brrrcs go zula cs1.6 ve cs source de var ama gizli
FIFA20 veya PES20 de Playstation'daki gibi sarmıyor dostum emin ol...fifa 14 kaldırdığına şükür ediyorum.
HUGSTOOLSTeşekkür ederim kardeşim benim, o senin muhteşemliğin. En güzel yaşlarındasın unutma.
GTA VC... Tommy... Oyuncak helikopter görevi... Kızları çekmek için hile yazıp plaj yolundaki çalılara girmek... Brrr
bi tatsam o duyguyuTeşekkür ederim kardeşim benim, o senin muhteşemliğin. En güzel yaşlarındasın unutma.
GTA VC... Tommy... Oyuncak helikopter görevi... Kızları çekmek için hile yazıp plaj yolundaki çalılara girmek... Brrr
Mesaj otomatik birleştirildi:
FIFA20 veya PES20 de Playstation'daki gibi sarmıyor dostum emin ol...
Tamam abiTeşekkür ederim kardeşim benim, o senin muhteşemliğin. En güzel yaşlarındasın unutma.
Mesaj otomatik birleştirildi:
FIFA20 veya PES20 de Playstation'daki gibi sarmıyor dostum emin ol...
En güzelleri senin olsunbi tatsam o duyguyu(böyle de duyar kasıyor gibi gözüküyorum la :d)
Geçen üniversite arkadaşlarımla buluştuk, arabamın arkasındaki cama şunları yazmışlar:Watch Dogs'u kaçırdım be...
Ben: Selam
Arkadaşlarım: naber lan gümüş 3
Aga bende çok iyi oynamıyorum 6 saatim var 1 winCycle'ı tekrar indireceğim, duo girilirse sarar bu oyun ama hiç oynayan arkadaşım yok.
Oyun sonunda neler oluyor? ALT F4 atmaktan göremedim hiç.Aga bende çok iyi oynamıyorum 6 saatim var 1 win![]()
Fırtına çıkmadan gemiye binmeye çalışıyorsun. Gemiye bindiğinde sıralaman ve kill sayın yazıyor. Ancak oyunun skin olaylarını çözemedim. Pubg gibi değil ki kasa açalım skin çıksın. Çok değişik.Oyun sonunda neler oluyor? ALT F4 atmaktan göremedim hiç.![]()
Zaten oyun sıralamasında 1. olsan bile o gemiye binmeden 1.lik geçerli değil. Yani 2. senden önce bitire bilir ve daha çok puan alabilir.Oyun sonunda neler oluyor? ALT F4 atmaktan göremedim hiç.![]()