ElectriX
80+ Silver
Bnmde ;(Büyük heves ile stardew Valley almıştım ama unuttugum bir şey vardı benim arkadaşım yoktu :')
Bnmde ;(Büyük heves ile stardew Valley almıştım ama unuttugum bir şey vardı benim arkadaşım yoktu :')
Aynısı 13. Cuma oyununda yaşadım :/Büyük heves ile stardew Valley almıştım ama unuttugum bir şey vardı benim arkadaşım yoktu :')
Oyun oynayabilecek PC'miz yok ki çok gıpta ettik ama
oynamıyorum sadece yüklü arklara hava atmak içinBorderlands oynuyor🅾🅾
;(...Büyük heves ile stardew Valley almıştım ama unuttugum bir şey vardı benim arkadaşım yoktu :')
zulaya p2w diyipte oynayan koca yürekli efe
Bende de eski laptoptan kalma oyunlar var bi r6 aldım :dAga PC alınca para kalmadı sadece gta 5 (bedava) csgo(bedava) birde witcher 3 oynuyorum![]()
O sansürü nasıl yaptınHocam oyunlarımın hepsi paralı en az 20 TL nasıl aldın dersen Epic Games
Ah ah indirimlerde alacaktım bende. Şimdi kartta 5 lirayla dolaşıyorumBende de eski laptoptan kalma oyunlar var bi r6 aldım :d
Epic Games adamdır!epic games dahil mi :d?
Hiç ilgimi çekmiyor, oyundan biraz bahseder misiniz?Borderlands serisi
Bakacağım diyorum bir türlü bakamıyorum şu oyuna ya.Tomb raider goremiyorum orada hemen ekleyelim![]()
Ben Witcher 3'ü ve GTA 5'i silmeye kıyamıyorum... Teşekkürler Türk Telekom.Şu an bir tek CS yüklü çünkü kütüphanedeki oyunları bitirdim ve sildim :d
Yeniden Epic Games adamdır!Hocam oyunlarımın hepsi paralı en az 20 TL nasıl aldın dersen Epic Games
Bu aralar pek oynamıyorum ama oynadığımda pek problem yaşamıyordum. Tek sevmediğim yanı birinci şahıs gözünden başka bir açı ekleyememek.Far Cry 3 de optimizaston sorunu yaşıyormusun ? ani FPS düşüşleri falan.
Rocket League için Epic Games'i bekliyorum. Çok iyi oyunlar ama Borderlands ve Fortnite'ı pek oynayamıyorum.CSGO,Gta5,borderlands serisi,rocket league,minecraft,sonoyuncu,fıfa20,pes2020,assasin creed,control,far cry3,lol,PUBG,volorant,wolfteam,fortnite