selimcicekk
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
Merhaba arkadaşlar bu aralar oyun konusunda baya bi boşlukta hissediyorum. Böyle fena bir şekilde saracak hikayeli oyun önerisi olan var mı ? teşekkürlerr 
RDR2Merhaba arkadaşlar bu aralar oyun konusunda baya bi boşlukta hissediyorum. Böyle fena bir şekilde saracak hikayeli oyun önerisi olan var mı ? teşekkürlerr![]()
50 tl civarlarında bütçem var şu an çok teşekkür ederim önerileriniz içinn deÖnermemiz için bütçe söyleseydiniz keşke.
The Witcher 3: Wild Hunt
RDR 2
Detroit Become Human
Beyond Two Souls
assassins creed serilerine bakabilirsiniz bütçenize uygun satın alabilirsinizMerhaba arkadaşlar bu aralar oyun konusunda baya bi boşlukta hissediyorum. Böyle fena bir şekilde saracak hikayeli oyun önerisi olan var mı ? teşekkürlerr![]()
Bence Cod serisini oynayabilirsin black ops serisini bitirebilirsin gayet zevkli oyunlar cod 4 modern warfare den başlarsın cod 3 cod2 diye gidersin hikayleri 10 numaraMerhaba arkadaşlar bu aralar oyun konusunda baya bi boşlukta hissediyorum. Böyle fena bir şekilde saracak hikayeli oyun önerisi olan var mı ? teşekkürlerr![]()
Witcher 3Merhaba arkadaşlar bu aralar oyun konusunda baya bi boşlukta hissediyorum. Böyle fena bir şekilde saracak hikayeli oyun önerisi olan var mı ? teşekkürlerr![]()