Ego.morior
80+
- Reaksiyon skoru
- 83
hikayeli oyunlarım var ama ne indirsem neye başlasam diye emin olamıyorum indiririm de sarmaz sıkılırım diye bir tereddütteyim en son days gone ve block ops girdim ama hiç sarmadılar neredeyse online oyunlar da denedim de tek başına bir yere kadar götürüyor çevremde beraber oyun girdiğim kişi sayısı 3 ve 1 kişi sürekli oyun bozancılık yapıyor ortak oyun alıyoruz giriyoruz her şey tamam oluyor oyunu attığımızda vs bilerek alıyor hani sonra gelip birazcık oynuyor veya 1 2 gün girip daha gelmiyor sadece araba oyunlarını seviyor diğer arkadaş da bazen geliyor bazen gelmiyor beraber oyuna başlasak yarım kalıyor derken iyice bunaldım aldığım başladığım bir sürü online oyun var ve hiçbirini adam akıllı bitiremedik ilerleyemedik dont starve together olsun sons of the forest olsun dying light 2 olsun başka daha sayamadığım kadar vardır şu sıralar tek olduğum için hem oyun arayışındayım olursa da beraber oynayacak birileri lazım ama nasıl bulabilirim bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim gerçekten yani oturup böyle başından kaldırmayacak şeyler istiyorum öyle bir sarsın ki başından ayrılmayayım