ETS2, Need for speed Payback, Battlefield 5, Pc Building Simulator...Bu aralar oyun arıyorum ama ne oynuycağımı bulamıyorum.Rica etsem bana oyun önerisinde bulunabilir misiniz?
Online offline fark etmezz . Haa bir de çok bilindik oyunlarda olabilir ör: witcher 3
bakarımFar cry serisini deneyebilirsin halenda birinciden başlayarak hepsini oynarım
teşekkürler bakarımRise of the Tomb Raider
Baatman Arkham Knight
Witcher 1-2-3
Black Mesa
ets 2 var suan mp 1.37 beklıyorum battlefıeld 1 ı oynadım 5 ı de oynamayı dusunuyordum unutmusum nfs payback bıtırdım heat a turkce yama beklıyorum tesekkurlerETS2, Need for speed Payback, Battlefield 5, PC Building Simulator...
teşekkürler denıycem bazılarınıWitcher 1&2&3
Hellblade: Senua's Sacrifice
Fallout New Vegas & Fallout 4
Ryse: Son of Rome
Prototype 1&2
Metro 2033 & Last Light
Mafia 2 (Eski versiyonu)
Bioshock 1&2&İnfinite
kendim severek oynadığım oyunlardır
hocam bir de x box game pass'deki oyunlara göz atıp ona göre abone olabilirsin ilk ay 7 sonraki aylar 15 tl envai çeşit oyun varteşekkürler denıycem bazılarını
Bu aralar oyun arıyorum ama ne oynuycağımı bulamıyorum.Rica etsem bana oyun önerisinde bulunabilir misiniz?
Online offline fark etmezz . Haa bir de çok bilindik oyunlarda olabilir ör: witcher 3
Bu aralar oyun arıyorum ama ne oynuycağımı bulamıyorum.Rica etsem bana oyun önerisinde bulunabilir misiniz?