Neler Yeni

Oyun önerisi, önemli!

ceFn4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
okyanus öztürk
Bütçe
550
Arkadaşlar merhaba, kendimi;CS:GO,Valorant,PUBG,Apex... gibi oyunlar'dan kurtarmaya karar verdim, çünkü bence çok büyük bir bağımlılık ve sinir yapıyor.
Bundan kurtulmak için kendimi offline oyunlar dünyasına atmak istiyorum. Elimde eski bir Steam hesabı var içindeki oyunlar; Max Payne,MP2,Witcher 2,Witcher 3. Sizce hangisinden başlasam bu online rekabetçi oyunlarını bırakabilrim?
İyi günler dilerim.

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Rdr 2 / Cod Modern warfare 2 , 3 / Cod world war 2 önerimdir

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
cyberpunk 2077 önerebiliriim aksiyon olarak
korku olarakta RE8: VİLLAGE
tabi aksiyon istediğiniz için Cyberpunk daha mantıklı olur

ceFn4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
okyanus öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tavsiyen için teşekkürler. Cyberpunk 2077 şu anda Stea'da indirimde, sence yaz indirimlerini mi bekleyeyim, yoksa şu an mı alayım?

Canx2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Sistem Toplamaları,Konu Dışı, Sohbet
Twitter
xlilcan
Discord
Canx2#9431
Aynı şekilde ben de online oyunlardan 5 ay içinde kurtuldum ciddi anlamda ferahlama geldi tek başıma açıyorum oynuyorum ne kimse karışıyor ne de sinir oluyorum.
Witcher 1-2-3 mutlaka oynanması gereken oyunlar bence 1 sıkıcı ama dayanırsan hikaye açısından güzel oluyor.
Bir de assasin creed oynama yoksa offline oyundan soğursun 1-2 istisna hariç mesela oddysey o güzeldir
Pek bilinmeyen efsane oyun sleepings dogs mutlaka oyna 2 tane dlcsi var 2.dlc tırt ama ilk dlc müthiş hikayesi efsane bi oyun bence gta'dan daha iyi (bence) kurtlar vadisi seviyorsan bayılacaksın :d
Control oynayabilirsin değişik süper güç seviyorsan tavsiye ederim
milletin ne dediğine bakma ve cyberpunk oyna sistem yetiyorsa tek kelimeyle müthişş

ben ot çöp toplamayı gidip şunu öldür tarzı görev yapmayı sevmiyorum o yüzden bunları önerdim witcherda var ot çöp toplama ama şart değil. farcry asssasin creed gibi ana görevin içine ot toplama görevi ekleyince delleniyorum ben sen seviyorsan onları da oyna

ceFn4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
okyanus öztürk
Tavsiyen için teşekkürler. Rdr2 zaten elimde var. C.O.D. oyunları bana gereksiz pahalı geliyor ne de olsa önerdiklerin eski oyunlar.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Tavsiyen için teşekkürler. Cyberpunk 2077 şu anda Stea'da indirimde, sence yaz indirimlerini mi bekleyeyim, yoksa şu an mı alayım?
alın. Cyberpunk yeni. yaz indirimlerinde aşırı bi fiyat düşüşü olmaz muhtemelen. en fazla 175Tl olur.

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
Witcher serisi kesinlikle tavsiyemdir. 1 ile 2'yi oynamak istemezseniz özetlerini izleyip 3'ü oynayabilirsiniz. Ben şahsen Witcher evrenine bayılıyorum ve bu evrende vakit geçirmekten çok hoşlanıyorum.

ceFn4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
okyanus öztürk
Aynı şekilde ben de online oyunlardan 5 ay içinde kurtuldum ciddi anlamda ferahlama geldi tek başıma açıyorum oynuyorum ne kimse karışıyor ne de sinir oluyorum.
Witcher 1-2-3 mutlaka oynanması gereken oyunlar bence 1 sıkıcı ama dayanırsan hikaye açısından güzel oluyor.
Bir de assasin creed oynama yoksa offline oyundan soğursun 1-2 istisna hariç mesela oddysey o güzeldir
Pek bilinmeyen efsane oyun sleepings dogs mutlaka oyna 2 tane dlcsi var 2.dlc tırt ama ilk dc müthiş hikayesi efsane bi oyun bence gta'dan daha iyi (bence) kurtlar vadisi seviyorsan bayılacaksın :d
Control oynayabilirsin değişik süper güç seviyorsan tavsiye ederim
milletin ne dediğine bakma ve cyberpunk oyna sistem yetiyorsa tek kelimeyle müthişş

ben ot çöp toplamayı gidip şunu öldür tarzı görev yapmayı sevmiyorum o yüzden bunları önerdim witcherda var ot çöp toplama ama şart değil. farcry asssasin creed gibi ana görevin içine ot toplama görevi ekleyince delleniyorum ben sen seviyorsan onları da oyna
Ekran kartım senle aynı ama işlemcim intel i5-10400F sence darboğaz yaşatırmı?

RDR2.

Canx2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Sistem Toplamaları,Konu Dışı, Sohbet
Twitter
xlilcan
Discord
Canx2#9431

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,373
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Elindekiler seni yeterince idare eder. Cyberpunk için yaz indirimlerini bekle. Belki birkaç kuruş daha düşer.

ceFn4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
okyanus öztürk
Witcher serisi kesinlikle tavsiyemdir. 1 ile 2'yi oynamak istemezseniz özetlerini izleyip 3'ü oynayabilirsiniz. Ben şahsen Witcher evrenine bayılıyorum ve bu evrende vakit geçirmekten çok hoşlanıyorum.
Tavsiyen için teşekkürler. Öncelikle elimde 2 ve 3 var sence 2 yi iade edip dediğin gibi hikayelerini mi izlesem?

Top Bottom