Neler Yeni

Oyun önerisi, önemli!

Canx2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Sistem Toplamaları,Konu Dışı, Sohbet
Twitter
xlilcan
Discord
Canx2#9431
Tavsiyen için teşekkürler. Öncelikle elimde 2 ve 3 var sence 2 yi iade edip dediğin gibi hikayelerini mi izlesem?
bana dememişsin ama cevap veresim geldi. Bence oyna hatta mümkünse 1ide oyna çünkü ilerideki oyunlarda bir şey görüp hasss.. demek istiyorsan o keyfi seviyorsan mutlaka oynaman lazım. Hikayelerini izleyince olmuyor bizzat denemiş biri olarak mesela 1.oyunda tanıştığın bi karakter sonraki oyunlarda çıkıyor ama hikayede onu kavrayıp bütünleşemiyorsun sadece söyleyip geçiyor

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
Tavsiyen için teşekkürler. Öncelikle elimde 2 ve 3 var sence 2 yi iade edip dediğin gibi hikayelerini mi izlesem?
Tercih senin. Eğer eski tarz oyunları severim yeni nesil oyunlara alışmadım dersen oynayabilirsin. Ama ben yeni nesil oyunlara alıştım. Eski nesil oyunları pek sevmiyorum dersen dediğin gibide yapabilirsin.

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
bana dememişsin ama cevap veresim geldi. Bence oyna hatta mümkünse 1ide oyna çünkü ilerideki oyunlarda bir şey görüp hasss.. demek istiyorsan o keyfi seviyorsan mutlaka oynaman lazım. Hikayelerini izleyince olmuyor bizzat denemiş biri olarak mesela 1.oyunda tanıştığın bi karakter sonraki oyunlarda çıkıyor ama hikayede onu kavrayıp bütünleşemiyorsun sadece söyleyip geçiyor
Şahsen bende öyle tercih ederim fakat bazı kişiler eski oyunları grafik ve oynanış bakımından hiç sevmiyorlar. Onlara tek çare de hikayeyi izlemek.

Canx2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Sistem Toplamaları,Konu Dışı, Sohbet
Twitter
xlilcan
Discord
Canx2#9431
Şahsen bende öyle tercih ederim fakat bazı kişiler eski oyunları grafik ve oynanış bakımından hiç sevmiyorlar. Onlara tek çare de hikayeyi izlemek.
aynı şekilde ben de grafiği kötü oyunları sevmiyorum ama witcher başka be :D 5 kere kapatıp yeniden başlamıştım 1.oyuna ben dayana dayana şimdi bağımlısı oldum

MmtAlper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mehmet Alper Taşçı
Arkadaşlar merhaba, kendimi;CS:GO,Valorant,PUBG,Apex... gibi oyunlar'dan kurtarmaya karar verdim, çünkü bence çok büyük bir bağımlılık ve sinir yapıyor.
Bundan kurtulmak için kendimi offline oyunlar dünyasına atmak istiyorum. Elimde eski bir Steam hesabı var içindeki oyunlar; Max Payne,MP2,Witcher 2,Witcher 3. Sizce hangisinden başlasam bu online rekabetçi oyunlarını bırakabilrim?
İyi günler dilerim.
Yazdıklarından ziyade şu an herkese forza horizon 4 öneresim var, şu aralar çok sardım.

Ekler

• d23fdb67-57d3-4dd1-a410-0dd87598d782.jpeg.jpg
    d23fdb67-57d3-4dd1-a410-0dd87598d782.jpeg.jpg
    145.5 KB · Hit: 30
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,487
Üyeler
162,828
Son üye