Oyun oynama hevesinin olmaması

Eskiden oyun oynamaya karşı çok fazla hevesim vardı, ama o zamanlar imkânımız yoktu. Belki de vardı, ama ben faydalanmamıştım. Her neyse… demem o ki, artık oyunlar da beni sarmıyor. Eğer kendinizi eğlendirebiliyor,Günlük hayatta sıkılmıyorsanız ve kafanız rahatsa, her şey yolunda demektir; bu oldukça normal. Benim de şu anda benzer bir durumum var, fakat bu boşluğu dolduracak herhangi bir aktivitem yok. Sorun tam olarak burada ortaya çıkıyor. Eğer maddi durumum yeterli olsaydı, kesinlikle bir araba alırdım. Gitmek istediğim her yere gidebilirim. Bu şekilde kendimi mutlu edebilirim, fakat senin için aynı şey geçerli mi bilemem.

Eskiden oyun oynamaya karşı çok fazla hevesim vardı, ama o zamanlar imkânımız yoktu. Belki de vardı, ama ben faydalanmamıştım. Her neyse… demem o ki, artık oyunlar da beni sarmıyor. Eğer kendinizi eğlendirebiliyor,Günlük hayatta sıkılmıyorsanız ve kafanız rahatsa, her şey yolunda demektir; bu oldukça normal. Benim de şu anda benzer bir durumum var, fakat bu boşluğu dolduracak herhangi bir aktivitem yok. Sorun tam olarak burada ortaya çıkıyor. Eğer maddi durumum yeterli olsaydı, kesinlikle bir araba alırdım. Gitmek istediğim her yere gidebilirim. Bu şekilde kendimi mutlu edebilirim, fakat senin için aynı şey geçerli mi bilemem.
Maddi durumla birlikte manevi durumda yani mentalitenin iyi olmasu gerekiyor. Maddi durumum olsa ehliyet alır gezer, hayatın tadını çıkarırdım.
Eskiden bende çok oyun oynayamazdım yani evimizde internet yoktu. Şuan sınırsız internet var telefonumda ortalama oyunları açıyor ama istek yok.

Tablet pcm var aslında. Yani sadece gta vice city, 3ü anca kaldırıyor.
Telefon için olsa oynardım da artık zevk vermiyor.
dostum sorun tablet pc olması ve yeni oyunları kaldırmaması sen bi elden ring oyna bi baldurs gate 3 oyna ex33 nasıl sarıyor görürsün mobil oyunlar benide sarmıyor.

Selam dostlar,
Yaklaşık olarak 1 senedir filan oynadığım hiçbir pc, mobil oyunlardan hiçbir şekilde zevk alamıyorum. Yeni bir oyun çıksa bile eski hevesim kalmadı.
Not: yaşım 20
Sizce sebebi nedir?
Aynısı benimde başıma geliyor son 3-4 yıldır ama bunun son 1buçuk yılı bundan kurtuldum diyebilirim.
Hollow Knight oynadım 2D açık dünya platform oyunu. O günden beridir sürekli 2D bu tarz oyunlar arıyorum ve bulduklarımın hepsini alıyorum.
İnanılmaz sarıyor.

Belki tarz değiştirmeniz gerekiyordur. Aynı oyunları oynamak bir yerden sonra sıkıyor olabilir.

Aynısı benimde başıma geliyor son 3-4 yıldır ama bunun son 1buçuk yılı bundan kurtuldum diyebilirim.
Hollow Knight oynadım 2D açık dünya platform oyunu. O günden beridir sürekli 2D bu tarz oyunlar arıyorum ve bulduklarımın hepsini alıyorum.
İnanılmaz sarıyor.

Belki tarz değiştirmeniz gerekiyordur. Aynı oyunları oynamak bir yerden sonra sıkıyor olabilir.
Hangi tarzın hoşuma gideceğini hiç bilmiyorum ki çok fazla seçenek var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostum sorun tablet pc olması ve yeni oyunları kaldırmaması sen bi elden ring oyna bi baldurs gate 3 oyna ex33 nasıl sarıyor görürsün mobil oyunlar benide sarmıyor.
Tamamdır bakarım şimdi

Hangi tarzın hoşuma gideceğini hiç bilmiyorum ki çok fazla seçenek var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır bakarım şimdi
Reis bencede sorun yeterli bir bilgisayarın olmaması mobil oyunlarla gitmez bu eğer PC olup oyunlari oynayabilme rağmen sarmasaydi o zaman başka şeylere yonelebilirdin

Reis bencede sorun yeterli bir bilgisayarın olmaması mobil oyunlarla gitmez bu eğer PC olup oyunlari oynayabilme rağmen sarmasaydi o zaman başka şeylere yonelebilirdin
Orası öyle bi tek mobil oyunlara kaldım. Elimdeki bilgisayar oyun için yetersiz.

Ohoo 20 yaşında bu kadar bırakmayın kendinizi 😁 Yaşım 46, her akşam söve söve Battlefield 6 oynuyorum. Varsa beraber oynamak isteyen buyursun eklesin. 😍

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,320
Üyeler
186,050
Son üye
Knklc
Geri