kulaklık bluetooth muEts 2 2k ultra ayarlarda dsr ile oynuyorum arka planda youtube ve spotifydan denedim ikisindede aynı şarkı kesilip geri geliyor klavye ışıkları renk değişiyor geri geliyor oyun hafif takılıyor sebebi nedir acaba
Hoparlöre bağlı kulaklık denedim ikisindede aynı kablolukulaklık bluetooth mu
@TyShameHoparlöre bağlı kulaklık denedim ikisindede aynı kablolu
@DA-TechHoparlöre bağlı kulaklık denedim ikisindede aynı kablolu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@TyShame
Windows 10 mu 11 mi?Ets 2 2k ultra ayarlarda dsr ile oynuyorum arka planda youtube ve spotifydan denedim ikisindede aynı şarkı kesilip geri geliyor klavye ışıkları renk değişiyor geri geliyor oyun hafif takılıyor sebebi nedir acaba
11 pro hocam ilk zamanda hiç olmuyordu şuan başladıWindows 10 mu 11 mi?
Niye DSR açık oynuyorsun monitörün orijinal çözünürlüğünde oynasana11 pro hocam ilk zamanda hiç olmuyordu şuan başladı
1k hocam monitör kart 2k segmentindeNiye DSR açık oynuyorsun monitörün orijinal çözünürlüğünde oynasana
Dsr açınca kart %100 kullanıyor ve çözelti yükseliyor oyundaNiye DSR açık oynuyorsun monitörün orijinal çözünürlüğünde oynasana
Darboğaz olmuyor yani1k hocam monitör kart 2k segmentinde
Dsr açınca kart %100 kullanıyor ve çözelti yükseliyor oyunda
1080p DSR açıp kendin yapıyorsun zaten bırak 1080p native çalışsın bari sorunun ondan kaynaklanıyor 2K destekli kart alıp monitörü yükseltmezsen böyle oluyor aynı durumdayım1k hocam monitör kart 2k segmentinde
Dsr açınca kart %100 kullanıyor ve çözelti yükseliyor oyunda
Darboğaz olmuyor yani
Hocam önceden olmuyordu hiç hep oynuyordum sorun yeni başladı nedendir acaba1080p DSR açıp kendin yapıyorsun zaten bırak 1080p native çalışsın bari sorunun ondan kaynaklanıyor 2K destekli kart alıp monitörü yükseltmezsen böyle oluyor aynı durumdayımDSRı kapat her şeyi fulle birde oyunu tam ekran oyna
"Darboğaz"Hocam önceden olmuyordu hiç hep oynuyordum sorun yeni başladı nedendir acaba
Yok hocam %30 %50 arası bazen derecesi yükseliyor fazla sonra hemen iniyorİşlemci kullanımını izle eğer işlemci kullanımı anlık %100 veya %95 üstü vuruyorsa yapar böyle.
Pc açtığımdan fanı yanlış taktığımı gördüm kasaya değiyordu psu tuşundan kapattım bu sorun yapmış olabilirmi acaba"Darboğaz"
İşlemci 90 üstü derecelere çıkıyorda frekans kesiyorsa ondan da olur. Eğer 90 üstüyse işlemciden diycem değilse sürücülerden. Ama muhtemelen anlık olarak işlemci %100 vuruyor farketmiyorsun.Yok hocam %30 %50 arası bazen derecesi yükseliyor fazla sonra hemen iniyor