- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam dsr kapattım farklı oyun denedim hala aynıVento VG16AL
Hocam dsr kapattım farklı oyun denedim hala aynıVento VG16AL
expo açtın mıHocam dsr kapattım farklı oyun denedim hala aynı
Açmadım onuda deniycem ama 1 ay oldu pc alalı 25 gündür bu şekilde oynuyorum ama nedense bugün başladıexpo açtın mı
Hocam brave den youtube açtım ve spotify dada denedim aynı oyun takılıyor başka oyunlardada denedim hala aynıKlavye ışık değiştirmesi müzik ritmine göre olabilir. Onda sorun yok. Arka planda hangi müzik uygulaması var. Oyun açmadan önce ram kullanımı ne kadar. Win 11 de 16 gb yetmiyor. Rust gibi oyunlar ram kullanımı çok.
Ritim le alakası yok hocam argb yanıyor bi anda ritmi bozulup geri düzeliyotKlavye ışık değiştirmesi müzik ritmine göre olabilir. Onda sorun yok. Arka planda hangi müzik uygulaması var. Oyun açmadan önce ram kullanımı ne kadar. Win 11 de 16 gb yetmiyor. Rust gibi oyunlar ram kullanımı çok.
Ram 32gbKlavye ışık değiştirmesi müzik ritmine göre olabilir. Onda sorun yok. Arka planda hangi müzik uygulaması var. Oyun açmadan önce ram kullanımı ne kadar. Win 11 de 16 gb yetmiyor. Rust gibi oyunlar ram kullanımı çok.
Baslata tıklayınca açılırken pencere kasıyor gibi oluyor muHocam brave den youtube açtım ve spotify dada denedim aynı oyun takılıyor başka oyunlardada denedim hala aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ritim le alakası yok hocam argb yanıyor bi anda ritmi bozulup geri düzeliyot
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ram 32gb
fark etmedim hocam açıp direk eksiden kapatım oyuna giriyorumBaslata tıklayınca açılırken pencere kasıyor gibi oluyor mu
Birçok nedeni olabilirfark etmedim hocam açıp direk eksiden kapatım oyuna giriyorum
Win 11 pro var sürekli denetleyip güncelliyorum geneldeBirçok nedeni olabilir
Aygıt yöneticisinde driverlar da unlem soru işareti var mı
Win11 yeni sürüm yuksetildi mı. Sorunlu sürüm olabilir
Belki yeni sürüm sorunlu olabiliyor. Bı ara 2h4 e geçtiğinde ekran kartı sapitmisti. Tabi kesin bu diyememWin 11 pro var sürekli denetleyip güncelliyorum genelde
Eski sürümü nası yükleyebilirimBelki yeni sürüm sorunlu olabiliyor. Bı ara 2h4 e geçtiğinde ekran kartı sapitmisti. Tabi kesin bu diyemem
Tam hatırlamıyorum güncelleme kaldır olması lazımEski sürümü nası yükleyebilirim