- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ram ler 4800mhz de çalışıyor bide 6000mhz normalde bunun falan etkisi olurmu"Darboğaz"
Ram ler 4800mhz de çalışıyor bide 6000mhz normalde bunun falan etkisi olurmu"Darboğaz"
Gücü öyle kesme direkt parmağını PSUya sok ki hem sen çarpıl hemde pc yansınYok hocam %30 %50 arası bazen derecesi yükseliyor fazla sonra hemen iniyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pc açtığımdan fanı yanlış taktığımı gördüm kasaya değiyordu psu tuşundan kapattım bu sorun yapmış olabilirmi acaba
Yok hocam max 78 gördü ets deİşlemci 90 üstü derecelere çıkıyorda frekans kesiyorsa ondan da olur. Eğer 90 üstüyse işlemciden diycem değilse sürücülerden. Ama muhtemelen anlık olarak işlemci %100 vuruyor farketmiyorsun.
Olur tabi expo açmadın mıRam ler 4800mhz de çalışıyor bide 6000mhz normalde bunun falan etkisi olurmu
Hocam 1 kerelik oldu baktım fan düşecek bi yere değecek hemen kapatma gerekti ama 1 kere olduGücü öyle kesme direkt parmağını PSUya sok ki hem sen çarpıl hemde pc yansın
Hocam o zaman sürücülerden başka bi şey diyemem o yok bu yok diyosunYok hocam max 78 gördü ets de
Hocam rica etsem dalgaya vurma ya cidden canım sıkıldı
Expo aç ramlerin normal hıza gelsin işlemciyi de düzeltsin sorunun çözülürHocam rica etsem dalgaya vurma ya cidden canım sıkıldı
O psu açılışında kapatmak sorun yapmış olabilirmiExpo aç ramlerin normal hıza gelsin işlemciyi de düzeltsin sorunun çözülür
MümkünO psu açılışında kapatmak sorun yapmış olabilirmi
Psu da koruma olarak çoğu şey var ama bilmiyorumMümkün