- Reaksiyon skoru
- 1,181
Olmasaydı zaten hala oyun oynuyor olamazdınPsu da koruma olarak çoğu şey var ama bilmiyorum
Olmasaydı zaten hala oyun oynuyor olamazdınPsu da koruma olarak çoğu şey var ama bilmiyorum
Garantiye göndersem değişim vs olurmuOlmasaydı zaten hala oyun oynuyor olamazdın![]()
Yav niye garantiye yolluyorsun düzgünce çalışıyor işte sen DSR kapat EXPO aç kafiGarantiye göndersem değişim vs olurmu
Patriot ramlerde bazıları 6000e çekince sorun yaşıyorda o yüzden olurmu olmazmı diyeYav niye garantiye yolluyorsun düzgünce çalışıyor işte sen DSR kapat EXPO aç kafi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neyi desem hocam garantiye yolliyim diyon garanti fetişisti misin nesin
Alıntıyı görüntüle
O ramle alakalı değil anakartla alakalı gidip dandirük anakart alırsan tabi ki sorun olur 6400 mhz destekli anakarta gidip 6000 mhz tak ocde sistemi boot etmesin sonra niye çalışmıyo bu sistemPatriot ramlerde bazıları 6000e çekince sorun yaşıyorda o yüzden olurmu olmazmı diye
B650mr anakartO ramle alakalı değil anakartla alakalı gidip dandirük anakart alırsan tabi ki sorun olur 6400 mhz destekli anakarta gidip 6000 mhz tak ocde sistemi boot etmesin sonra niye çalışmıyo bu sistem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Expoyla açmazsa kapatırsın çok mu zor açtığın şeyi geri kapatmak sana atomu parçala demiyoruz ki
e tamam nolacak onda aç expoyu kullan bende almayı düşünüyordum sonra vazgeçtimB650mr anakart
Sistemi dizdinmie tamam nolacak onda aç expoyu kullan bende almayı düşünüyordum sonra vazgeçtim
YooSistemi dizdinmi
Neyi bekliyon
Kargoların bana gelmesini PSUyu yanlış almışım iade gidecek onun yerine yenisi gelecek bir ton işNeyi bekliyon![]()
Kasa aldınmı aldıysan ne aldınKargoların bana gelmesini PSUyu yanlış almışım iade gidecek onun yerine yenisi gelecek bir ton iş
Vento VG16ALKasa aldınmı aldıysan ne aldın