OYUN OYNARKEN ARKA PLANDA MÜZİK AÇIK OLUNCA OYUN TAKILMASI KLAVYE IŞIK DEĞİŞMESİ

kaaneo79

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
117
Ets 2 2k ultra ayarlarda dsr ile oynuyorum arka planda youtube ve spotifydan denedim ikisindede aynı şarkı kesilip geri geliyor klavye ışıkları renk değişiyor geri geliyor oyun hafif takılıyor sebebi nedir acaba

Ets 2 2k ultra ayarlarda dsr ile oynuyorum arka planda youtube ve spotifydan denedim ikisindede aynı şarkı kesilip geri geliyor klavye ışıkları renk değişiyor geri geliyor oyun hafif takılıyor sebebi nedir acaba
kulaklık bluetooth mu

kulaklık bluetooth mu
Hoparlöre bağlı kulaklık denedim ikisindede aynı kablolu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@TyShame

@TyShame
@DA-Tech

Windows 10 mu 11 mi?

Niye DSR açık oynuyorsun monitörün orijinal çözünürlüğünde oynasana
1k hocam monitör kart 2k segmentinde

Niye DSR açık oynuyorsun monitörün orijinal çözünürlüğünde oynasana
Dsr açınca kart %100 kullanıyor ve çözelti yükseliyor oyunda

Darboğaz olmuyor yani

Darboğaz olmuyor yani
1080p DSR açıp kendin yapıyorsun zaten bırak 1080p native çalışsın bari sorunun ondan kaynaklanıyor 2K destekli kart alıp monitörü yükseltmezsen böyle oluyor aynı durumdayım :) DSRı kapat her şeyi fulle birde oyunu tam ekran oyna

1080p DSR açıp kendin yapıyorsun zaten bırak 1080p native çalışsın bari sorunun ondan kaynaklanıyor 2K destekli kart alıp monitörü yükseltmezsen böyle oluyor aynı durumdayım :) DSRı kapat her şeyi fulle birde oyunu tam ekran oyna
Hocam önceden olmuyordu hiç hep oynuyordum sorun yeni başladı nedendir acaba

İşlemci kullanımını izle eğer işlemci kullanımı anlık %100 veya %95 üstü vuruyorsa yapar böyle.

İşlemci kullanımını izle eğer işlemci kullanımı anlık %100 veya %95 üstü vuruyorsa yapar böyle.
Yok hocam %30 %50 arası bazen derecesi yükseliyor fazla sonra hemen iniyor

Pc açtığımdan fanı yanlış taktığımı gördüm kasaya değiyordu psu tuşundan kapattım bu sorun yapmış olabilirmi acaba

Yok hocam %30 %50 arası bazen derecesi yükseliyor fazla sonra hemen iniyor
İşlemci 90 üstü derecelere çıkıyorda frekans kesiyorsa ondan da olur. Eğer 90 üstüyse işlemciden diycem değilse sürücülerden. Ama muhtemelen anlık olarak işlemci %100 vuruyor farketmiyorsun.

Geri