Çözüldü✓ oyun oynarken ekran donup kalıyor

Civito

80+
Reaksiyon skoru
3
iyi akşamlar arkadaşlar bilgisayarda oyun oynarken ekran donup kalıyor hoparlörden dıııt diye ses geliyor ve hiçbir işlem yapamıyorum ctrl shift esc vs de olmuyor ancak düğmesinden aç kapat yaparsam tekrar geliyor cihazım eskide değil bu yaz aldım sıcaklık değerleride ortalama 60 65 derecelerde geziyor oyunlarda

birdaha olursa ctrl shift win b deneyin ve ekran kartı sürücüsünü güncelleyin

reis çok kez denedim fakat olmuyor sanırım sorun ssd de bilgisayarda hafıza doldukça olmaya başladı

kırmızı mı şuan depolama ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartından kaynaklı bence ama
furmark testi yapar mısın 10 dk filan

kanka depolama ışığı yok laptopta ama bi yapiyim furmark test

hocam bi 15 dk yaptım furmark test donup kalma yok acaba ramlerdende olabilirmi çünkü sisteme göre bence ramler az
Ekran görüntüsü 2024-01-11 215051.png

Son düzenleme:
çok garip hiç drop yememişsin sorun ne anlamadım ram den kaynaklı olduğunu düşünmüyorum

iyi akşamlar arkadaşlar bilgisayarda oyun oynarken ekran donup kalıyor hoparlörden dıııt diye ses geliyor ve hiçbir işlem yapamıyorum ctrl shift esc vs de olmuyor ancak düğmesinden aç kapat yaparsam tekrar geliyor cihazım eskide değil bu yaz aldım sıcaklık değerleride ortalama 60 65 derecelerde geziyor oyunlarda
Aynısı benim de başıma geliyor ama sadece cs2 oynarken, başka hiç bir oyunda sıkıntı yok. Sizin hangi oyunlarda bu problem oluyor acaba?

Bende de cs2de oluyordu birden donup kalıyordu çatışma ortasında, ssd değiştirdim şuan bir sorunum yok

beyler sadece cs 2 değil tüm oyunlarda olmaya başladı ve bilgisayarı yeni aldım ssd değiştiremem yani ve laptop

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,158
Üyeler
184,401
Son üye
röhYusuf
Geri