Neler Yeni

Oyun Oynarken Ekranın Gitmesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammed Çelik
ben oyun oynarken ekran gidiyor ses filan var ama görüntü yok ekrankartının fanı çalışıyor fanları komple test ettim orada sorun yok bu işlemi 3 4 oyunda test ettim aynısı yine oluyor ve sistemi de yaklaşık 1 aydır topladım bana yardım edebilecek olanlar varsa bekliyorum lütfen bu arada çözüm olarakta bilgisayarımı yeniden başlatıyorum ama buda canımı sıkmaya başladı cidden oyunun en keyifli yerinde oyundan atıyor ve bilgisayara reset atmak zorunda kalıyorum lütfen yardım edin!!
kısa bir dipnot, oyun oynamadığım zamanlarda olmuyor internet sitesi youtube facebook v.b gibi sitelerde gitmiyor ekran
sistemim,
ekrankartı=nvidia geforce GT430
anakartı=PEGATRON IPXSB-H61
işlemci=İntel core İ7-2600 CPU 3.40GHz
güç kaynağı=400w
ram=4x4=8gb
160gb harddisk+120 gb ssd

Son düzenleme:

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
ben oyun oynarken ekran gidiyor ses filan var ama görüntü yok ekrankartının fanı çalışıyor fanları komple test ettim orada sorun yok bu işlemi 3 4 oyunda test ettim aynısı yine oluyor ve sistemi de yaklaşık 1 aydır topladım bana yardım edebilecek olanlar varsa bekliyorum lütfen bu arada çözüm olarakta bilgisayarımı yeniden başlatıyorum ama buda canımı sıkmaya başladı cidden
Ekran karti tam takili olmayabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben oyun oynarken ekran gidiyor ses filan var ama görüntü yok ekrankartının fanı çalışıyor fanları komple test ettim orada sorun yok bu işlemi 3 4 oyunda test ettim aynısı yine oluyor ve sistemi de yaklaşık 1 aydır topladım bana yardım edebilecek olanlar varsa bekliyorum lütfen bu arada çözüm olarakta bilgisayarımı yeniden başlatıyorum ama buda canımı sıkmaya başladı cidden
Yada görüntü kablosu tam takılı olmayabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammed Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran karti tam takili olmayabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yada görüntü kablosu tam takılı olmayabilir
yok hepsi takılı bir şekilde çalışıyor zaten oyun oynamadığım zamanlarda böyle şeyler olmuyor

Top Bottom