Neler Yeni

Oyun oynarken monitorun kırık gibi olması

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Erkay kafalı
Oyun oynarken monitorun kırık gibi olması valorant oynuyordum ekran bi anda kırılmış gibi oldu goruntu vara ama soluk soluk böyle renkler gitmiş cizgi cizgi daha alalı 1 ay oldu amazondan almıştım değiştir seçeneği yoktu monitorun markası aoc g24gx4 değiştirme secenegi olmadıgı için iade istedim durumuda izah ettim sizce sonuc ne olur nasıl bir geri dönüş olur ne yapmam lazım 1 ay iade sürecini daha geçmedi

kyloitch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Rüveyda Akın
Monitörü bilgisayara bağlamak için HDMI veya DP kablolarından hangisini kullanıyorsan, o kabloyu biraz oyna kurcala çekiştir düzelir. Kablo tam oturmadığından görüntü düzgün aktarılamıyor bu yüzden bozulmalar oluyor. Korkulacak bir şey yok. Ben de ilk deneyimlediğimde korkmuştum.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Erkay kafalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitörü bilgisayara bağlamak için HDMI veya DP kablolarından hangisini kullanıyorsan, o kabloyu biraz oyna kurcala çekiştir düzelir. Kablo tam oturmadığından görüntü düzgün aktarılamıyor bu yüzden bozulmalar oluyor. Korkulacak bir şey yok. Ben de ilk deneyimlediğimde korkmuştum.
knk farklı kabloyla laptopa bagladım sorun monitörde
Mesaj otomatik birleştirildi:

güç kablosunu değiştirdim ekran hdmi değiştirdim laptopa taktım ayın goruntu devam ediyo monotoru kapatıp acarsın ya ortasında pixel ölmüş gibi cizgiler
cıkıyo

bildiğin ledi patlamış monitör gibi

kyloitch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Rüveyda Akın
knk farklı kabloyla laptopa bagladım sorun monitörde

güç kablosunu değiştirdim ekran hdmi değiştirdim laptopa taktım ayın goruntu devam ediyo monotoru kapatıp acarsın ya ortasında pixel ölmüş gibi cizgiler
cıkıyo

bildiğin ledi patlamış monitör gibi
O halde bilemiyorum siz garantiyle iletişime geçin görselleri mail üzerinden yollayın size daha detaylı dönüş yaparlar diye umuyorum.

Top Bottom