Neler Yeni

Oyun oynarken şarjım takılı olmasına rağmen azalıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Boran Yılmaz
Çok bir azalış söz konusu değil fakat şarjım takılıyken azalması beni biraz rahatsız etti açıkçası. Bir problem olabilir mi yoksa bu doğal bir şey mi? Örnek vereyim mesela 2 saatlik valorant oynadığımda %100'den %94'e falan düşüyor.

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,804
İsim
DefKot
Çok bir azalış söz konusu değil fakat şarjım takılıyken azalması beni biraz rahatsız etti açıkçası. Bir problem olabilir mi yoksa bu doğal bir şey mi? Örnek vereyim mesela 2 saatlik valorant oynadığımda %100'den %94'e falan düşüyor.
Elektrik zamları yetmediği için artık pirizler elektrik vermek yerine elektrik çekecek

Batarya'nın ömründe azalma söz konusu olabilir.
Cihazınız şarja takılı haldeyken oyun oynamanızı önermem.

BeKo'O

80+ Silver
Şarja takılı laptoplarda lütfen oyun oynamayınız veya yük bindirmeyiniz, bu gibi işleri bataryayı çıkarıp prize bağlı olarak yapınız veya prizden çıkarıp batarya ile hallediniz. Aksi takdirde pil ömrü çok hızlı biter bütün laptoplar için geçerli bu

Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Mert
güncel pclerin cogunda batarya çıkma devri bitti artık

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Boran Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şarja takılı laptoplarda lütfen oyun oynamayınız veya yük bindirmeyiniz, bu gibi işleri bataryayı çıkarıp prize bağlı olarak yapınız veya prizden çıkarıp batarya ile hallediniz. Aksi takdirde pil ömrü çok hızlı biter bütün laptoplar için geçerli bu
Pc 7 aylık ve notebook bataryasını çıkaramam hem arkası ince hem kabloları falan var eski kasalar gibi kolay değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

pc 7 aylık, sanmıyorum.

BeKo'O

80+ Silver
Pc 7 aylık ve notebook bataryasını çıkaramam hem arkası ince hem kabloları falan var eski kasalar gibi kolay değil.

pc 7 aylık, sanmıyorum.
o zaman notebooklarda şarj veya prizden güç kullanımı gibi bir seçenek vardı ama nereden yapıldığını hatırlamıyorum, oradan seçeceksiniz nereden güç çekeceğini

Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Mert
nasıl ne alaka ? batarya kasanın içinde bulunuyor adam kasayı açıp bataryayı öyle mi çıkarsın ?

pc 7 aylık, sanmıyorum.
yeni pillerde artık sorun olmuyor hocam pil kendini korumaya alıyor. batarya çıkar diyenler 2010da kalmışlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,519
Üyeler
168,796
Son üye
Hyykee
Top Bottom