LOL OYNAMADIM OYNAYACAGIMI DA SANMIYOTUM BANA SACMA GELİYOR DEDIGINE BAKAYIM Bİleague of legends . nihaha yaşasın kötülük
Mesaj otomatik birleştirildi:
yeni the finals çıkmış ben daha oynamadım ama online fps oyunuymuş başla istersen.
RDR2,TLOUGENCLER VALODAN SIKILDIM GTA5 SARMIYO VARMI SARACAK OYUN TAVSIYENIZ
LoL başla her oyun ilk başta saçma gelir bana da valorant öyle geliyorduLOL OYNAMADIM OYNAYACAGIMI DA SANMIYOTUM BANA SACMA GELİYOR DEDIGINE BAKAYIM Bİ
TLOU GUZEL DURUYOR BAKICAM SIMDI AMA PAHALIYMIS BİRAZ BELEŞE NERDEN BAKARIZRDR2,TLOU
agam tum gun araç kullanıyorum emın ol arabaları cok sevmeme ragmen gormeye tahammulum kalmıyor fortza 5 sarar ama bı bakmam lazım para vercek dururmum yok su andaforza 5 de 300 saatım var hala oynatıyor oyun hıkaye sevıyosan rdr2 onerırım mb bannerlord ,ets2 kafa dagıtmalık bua rada 3 aydır banlıyım ets 2 de
Senden Tek isteğim Lol denemen hahaha yaşasın kötülük onun haricinde Detroit bakabilirsinGENCLER VALODAN SIKILDIM GTA5 SARMIYO VARMI SARACAK OYUN TAVSIYENIZ
AC Serisinden de oyunlara bakabilirsin. Odyysey, Valhalla, Origins vb.Online istiyorsan BF 1, BF 5, R6S, Rocket League, Apex Legends.
Hikayeli istiyorsan Mafia Trilogy, Batman serisi, God of War, Spiderman Remastered, Detroit.