Arkadaşlar gerekirse diye önce ön bilgi veriyorum. Kasa sıfır şekilde yaklaşık 2 hafta önce geldi, ilkte ekran kartını kasaya tam oturtamadığım için biraz problem yaşamıştım pc ekran kartını algılamıyodu falan, daha sonra oturttum artık pc ekran kartını da görüyor, nvidia'nın sitesinden son sürümü indirip güncellemesini yaptım. Kart 5070, 2k monitörü ay başında alıcam şu an mecbur eski 60hz 1920 monitörle kullanmaktayım. Cyberpunk kurup oynuyodum bi problem yoktu fps falan da iyi, arkadaşa göstermek için streamlabs uygulamasından kayıt almak istedim, kaydı açtım bi sorun yok cam gibi aldım kaydı da, kaydı kapattıktan sonra alt tab yaparak oyuna geri döndüğümde videoda gördüğünüz şekilde karıncalanma parazit falan oldu garip bi şekilde daha önce hiç olmamıştı. Tekrar alt tab yapıp klasöre, chrome vb gibi pencerelere döndüğümde onlar sorunsuz ekran önüne gelip açılıyor ama arkaplan hala parazit kaldı, sonra windows çubuğunun sağ alt kısmından masaüstünü göster'e basarak masaüstüne dönüp tekrar oyuna dönünce düzeldi. Yani sorun yok düzeldi ama bunun neden olduğunu merak ediyorum bi yerde bi sıkıntı mı var bilen var mıdır acaba?