OYUNCU KOLTUĞU ÖNERİSİ HAWK V4 MÜ HAWK FAME Mİ XDRİVE 15Lİ PLUS MU

lonely

80+
Reaksiyon skoru
2
Selam arkadaşlar kasım indirimlerinde oyuncu koltuğu almak istiyorum önerebileceğiniz ekstra modellerede açığım paylaşım yaparak diğer arkadaşlarında fikir sahibi olmasını sağlayabiliriz
Hawk fab v4
Hawk fab v6
Hawk Fame
XDrive 15li Plus
bunlar arasında kararsızım

XDrive 15'li kullanıyorum 2019'dan beridir. Kesinlikle memnunum hala sağlam sadece dirsek yerleri yırtıldı ama çok ucuza ZIO'dan dirsek yastığı alsam çözülür. Onun haricinde hala çok rahat. Deri öneririm terleme yapmadı pek fazla (İstanbulda) , yüzeyi hala sağlam , kumaştan daha rahat.

Ha kardeşimde Zio var o daha kaliteli duruyor ve daha geniş ama 10k'dan başlıyor. Deri kadar yumuşak değil mesela. Hawk Fab zaten basit onu XDrive 15li ile kıyaslamayı hakaret sayarım ama Fame ile kıyaslarsak Fame'i Koçtaş'ta gördüm kesinlikle değmez

Bende fab4 ile 15li plus arasında kalıp 15li plus aldım. Bu gün kurdum ve kesinlikle tavsiye ederim

XDrive 15'li kullanıyorum 2019'dan beridir. Kesinlikle memnunum hala sağlam sadece dirsek yerleri yırtıldı ama çok ucuza ZIO'dan dirsek yastığı alsam çözülür. Onun haricinde hala çok rahat. Deri öneririm terleme yapmadı pek fazla (İstanbulda) , yüzeyi hala sağlam , kumaştan daha rahat.

Ha kardeşimde Zio var o daha kaliteli duruyor ve daha geniş ama 10k'dan başlıyor. Deri kadar yumuşak değil mesela. Hawk Fab zaten basit onu XDrive 15li ile kıyaslamayı hakaret sayarım ama Fame ile kıyaslarsak Fame'i Koçtaş'ta gördüm kesinlikle değmez
aynen birebir aynı benimde sol dirseklik ortadan cart yırtıldı 5 senedir sorunsuz kullanıyorum

Bende fab4 ile 15li plus arasında kalıp 15li plus aldım. Bu gün kurdum ve kesinlikle tavsiye ederim

Çok doğru seçim. 15li plus poposu geniş olmayanlar için cidden fiyat performans kralı. Çok rahat anlatamam ki yastık konusunda da çok iyi iş çıkarıyorlar. Kulunç ağrılarım bile 2019dan beridir bitti. Hawk almak bence bir hata.

Para çoksa ZIO , para daha azsa XDRIVE net.

Teşekkürler arkadaşlar kafada dahada netleşti 15li plus siparişi geçtim

Geri