Yardım Oyuncu Koltuğu Önerisi

olm forumda adam kayırıyorlar sabahtan beri konuya 1 kişi yazdı :D

Andromeda 2024, Anka, Hira ya da önerebileceğiniz başka modeller. Valla bi türlü karar veremiyorum. Olduğum ilde hiçbirisi yok deneme fırsatım yok yani. Hawk future a bizim forumda iyi dediklerini duydum hep de o da 11k. Gerçekten diğerleriyle arasındaki farka değer mi onu da bilmiyorum zaten.

8,5 k max bütçe

183, 79 kg
Hocam yıl başında çok düşündüm bende aynı soruları fakat en sonunda Anka da karar kıldım xdrive ın kendi mağazasında deneyimleme fırsatı bulduktan sonra kesinlikle Anka dedim ve aldım. Görünüşe bakarak yani akdeniz modelini almaya gitmiştim daha sportif duruyor vs. vs. fakat gidip oturduğumda kesinlikle rahat edemedim diğer modelleri de denedim ve köşede anka nın kumaş olan modelini gördüm üzerine oturduğum zaman kesinlike bu olmalı dedim oturma alanının genişliği sırt yaslama yerinin genişliği boyun yastığı her şeyiyle benim için en iyisiydi benim şahsi önerim görünüşe aldanma tamamen kullanıcı yorumlarını dinle Hawk nasıldır bilemem fakat alıştığımız oyuncu koltuğu çatısı altında olan tasarımlardan soğudum bu koltuğu aldıktan sonra yaklaşık 1 senedir kullanıyorum hala da arkadaş çevreme derim şu fiyatta yaptığım en iyi harcama diye :D

Exvega 200₺ geri ödemesi var 5 yıldızlı yorum zorunlu tutuyor bu sebeple çok kötü yorumlar yok fakat şikayetvar girildiğinde ortaya çıkıyor bu sebeple ve Hawk Fab serisinin oturağının ince olması bel desteğinin sabit olmaması gibi sebepleri de göz önünde bulundurarak xDrive 15li plus aldım 1 senedir aralıksız kullanıyorum deforme yok ilk günkü rahatlığıyla devam ediyor canım ciğerimdir kendisi

Exvega 200₺ geri ödemesi var 5 yıldızlı yorum zorunlu tutuyor bu sebeple çok kötü yorumlar yok fakat şikayetvar girildiğinde ortaya çıkıyor bu sebeple ve Hawk Fab serisinin oturağının ince olması bel desteğinin sabit olmaması gibi sebepleri de göz önünde bulundurarak xDrive 15li plus aldım 1 senedir aralıksız kullanıyorum deforme yok ilk günkü rahatlığıyla devam ediyor canım ciğerimdir kendisi
şuanda konumu yükselttim bakarmısın

Geri