Yusufcan Koçkaya
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 180
Hocam aragorn ve adonis arasında nasil karar verdinizvesta çok daha iyi duruyor içimde ukte kaldı o 6k fiyat
Hocam aragorn ve adonis arasında nasil karar verdinizvesta çok daha iyi duruyor içimde ukte kaldı o 6k fiyat
gaming gecesinden aldım ya, aragornun düzü 5.5k zaten ayak koymalısı 5.8k olmuş 3 taksit aldımHocam aragorn ve adonis arasında nasil karar verdiniz
Hayırlı olsun hocam güle güle kullangaming gecesinden aldım ya, aragornun düzü 5.5k zaten ayak koymalısı 5.8k olmuş 3 taksit aldım
gerçi adonisi şimdi gördüm ne farkı var bunlarınHocam aragorn ve adonis arasında nasil karar verdiniz
1dakikayla kacirdim indirimi ödeme yap dedim ve indirim bitti şansıma.... sabit olanini aldimgerçi adonisi şimdi gördüm ne farkı var bunların
sabit olanı hangisi düz warrior aragorn mu1dakikayla kacirdim indirimi ödeme yap dedim ve indirim bitti şansıma.... sabit olanini aldim
Aynen hocamsabit olanı hangisi düz warrior aragorn mu
iyi mi ki bu warrior koltuklar ya, benim aklım hala exvegalardaAynen hocam
Hocam yıl başında çok düşündüm bende aynı soruları fakat en sonunda Anka da karar kıldım xdrive ın kendi mağazasında deneyimleme fırsatı bulduktan sonra kesinlikle Anka dedim ve aldım. Görünüşe bakarak yani akdeniz modelini almaya gitmiştim daha sportif duruyor vs. vs. fakat gidip oturduğumda kesinlikle rahat edemedim diğer modelleri de denedim ve köşede anka nın kumaş olan modelini gördüm üzerine oturduğum zaman kesinlike bu olmalı dedim oturma alanının genişliği sırt yaslama yerinin genişliği boyun yastığı her şeyiyle benim için en iyisiydi benim şahsi önerim görünüşe aldanma tamamen kullanıcı yorumlarını dinle Hawk nasıldır bilemem fakat alıştığımız oyuncu koltuğu çatısı altında olan tasarımlardan soğudum bu koltuğu aldıktan sonra yaklaşık 1 senedir kullanıyorum hala da arkadaş çevreme derim şu fiyatta yaptığım en iyi harcama diyeAndromeda 2024, Anka, Hira ya da önerebileceğiniz başka modeller. Valla bi türlü karar veremiyorum. Olduğum ilde hiçbirisi yok deneme fırsatım yok yani. Hawk future a bizim forumda iyi dediklerini duydum hep de o da 11k. Gerçekten diğerleriyle arasındaki farka değer mi onu da bilmiyorum zaten.
8,5 k max bütçe
183, 79 kg
Zioya güveniyorum ya bi sıkıntısı yoktur gibi geliyoriyi mi ki bu warrior koltuklar ya, benim aklım hala exvegalarda
şuanda konumu yükselttim bakarmısınExvega 200₺ geri ödemesi var 5 yıldızlı yorum zorunlu tutuyor bu sebeple çok kötü yorumlar yok fakat şikayetvar girildiğinde ortaya çıkıyor bu sebeple ve Hawk Fab serisinin oturağının ince olması bel desteğinin sabit olmaması gibi sebepleri de göz önünde bulundurarak xDrive 15li plus aldım 1 senedir aralıksız kullanıyorum deforme yok ilk günkü rahatlığıyla devam ediyor canım ciğerimdir kendisi