Neler Yeni

Öneri Oyuncu Koltuğu Önerisi

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Bütçe
6000
Selamlar 6000TL civarında oyuncu koltuğu önerilerinizi bekliyorum bütçe önereceğiniz şeye göre +1-2k oynayabilir. 190 boy 85 kiloyum , şimdiden teşekkürler.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Furkan
hawk future kullanıyorum 1 senedir memnunum hocam kumaş olan coal renk fiyatı hakkında bilgim yok ben 3 4 gibi bişeye almıştım

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hawk future kullanıyorum 1 senedir memnunum hocam kumaş olan coal renk fiyatı hakkında bilgim yok ben 3 4 gibi bişeye almıştım
Hocam bu fiyata daha kaliteki bir şey alınamaz mı acaba ? Hawk çok kaliteli gözükmüyor ama deneyimlemediğim için emin konuşamıyorum.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Furkan
Hocam bu fiyata daha kaliteki bir şey alınamaz mı acaba ? Hawk çok kaliteli gözükmüyor ama deneyimlemediğim için emin konuşamıyorum.
valla hocam koltuk olarak hawk öneriliyor genel olarak zio filanda var ama future daha çok öneriliyor ben alırkende future öneriliyordu çoğunluk aldım sorunsuz kullanıyorum şükür yanında yağlayacağın yağ + temizlik kiti yolluyolar çok bişe değil aslında bez ve temizlik spreyi kullanıyorsun yağı daha kullanmadım1 senedir diğer temizlemeyi 3 4 kere kullandım. kumaş aldım öneririm kumaşı derisi daha güzel duruyor ama kışın soğuk yazın çok terletir D:
Mesaj otomatik birleştirildi:

yine önerisi olan varsa onlarada bakabilirsin illaki önerenler olur.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038

Hocam Hawk Future kullanıyorum gayet memnunum alabilirsiniz.

Armanc

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yusuf Armanc
Ben ahşap sandalye ile oynaya oynamaya bir hal olmuşum param yok oyuncu koltuğu alacak pc im gta 4 bile kaldırmıyor! 🥲

Eee neyse lgs den 490 alıp bu 13 yıllık Toshiba dan kurtulurum :)

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valla hocam koltuk olarak hawk öneriliyor genel olarak zio filanda var ama future daha çok öneriliyor ben alırkende future öneriliyordu çoğunluk aldım sorunsuz kullanıyorum şükür yanında yağlayacağın yağ + temizlik kiti yolluyolar çok bişe değil aslında bez ve temizlik spreyi kullanıyorsun yağı daha kullanmadım1 senedir diğer temizlemeyi 3 4 kere kullandım. kumaş aldım öneririm kumaşı derisi daha güzel duruyor ama kışın soğuk yazın çok terletir D:

yine önerisi olan varsa onlarada bakabilirsin illaki önerenler olur.
Tamamdır hocam teşekkürler

Top Bottom