Neler Yeni

Oyuncu koltuğu tavsiyesi alabilir miyim?

Mast

80+
Merhaba dostlar
Oyuncu koltuğu almak istiyorum. İşim derslerim oyunum hep pc başında. Ben de istmeyerekten oyuncu koltuğu alim dedim. Fiyatları çok görünce istmeyerekten bu kararı vardim. Boyum 184 idir. Kilom 80 ila 90 arası değişir. Şimdi örnek bütçe ver diyeceksiniz haliylen. Gönül isterki uygun olsun 700 tl olsun. Ammavelakin fiyatları görünce dedim 1500 civarı çok zorlasam çıkarım. Bu kadar pc başındayım sağlığım daha önemli diyorum bir yandan da para mı var diyorum. Ve bu arada çok sık açılan bir konu diye önceden baktım da konu açanlara içime sinmedi. Bu kadar vakit geçircem iyi olsun. Bu arada böyle bir tarafı diğreinden yüksek olur sırtı bir tarafı daha geride olur flln böyle dengesizlikleri en ufağında bile fark edip kullanamıyorum pek.

Mellow_.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Azad Altun
Merhaba dostlar
Oyuncu koltuğu almak istiyorum. İşim derslerim oyunum hep pc başında. Ben de istmeyerekten oyuncu koltuğu alim dedim. Fiyatları çok görünce istmeyerekten bu kararı vardim. Boyum 184 idir. Kilom 80 ila 90 arası değişir. Şimdi örnek bütçe ver diyeceksiniz haliylen. Gönül isterki uygun olsun 700 TL olsun. Ammavelakin fiyatları görünce dedim 1500 civarı çok zorlasam çıkarım. Bu kadar pc başındayım sağlığım daha önemli diyorum bir yandan da para mı var diyorum. Ve bu arada çok sık açılan bir konu diye önceden baktım da konu açanlara içime sinmedi. Bu kadar vakit geçircem iyi olsun. Bu arada böyle bir tarafı diğreinden yüksek olur sırtı bir tarafı daha geride olur flln böyle dengesizlikleri en ufağında bile fark edip kullanamıyorum pek.
xdrive akıncı

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Hawk Fab V1 öneririm yakında incelemesini yapacağım 2 aydır kullanıyorum çok memnunum.
1500 tl'ye aldım şuan biraz pahalanmış.

Son düzenleme:

Mast

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
kumaş hiç düşünmemiştim. teşekkrüler. Bu ürünü fiziki olarak deneyebileceğim bir yer var mıdır?
1628174643826.png

• Beğen
Reaksiyonlar: Mast

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
kumaş hiç düşünmemiştim. teşekkrüler. Bu ürünü fiziki olarak deneyebileceğim bir yer var mıdır?
Fiziki olarak denenirmi bilemem ama 1500 tl'nin hakkını sonuna kadar veriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,398
Üyeler
161,042
Son üye
trkbyzc
Top Bottom