M Mast 80+ Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 295 5 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Dolar yazmış: Fiziki olarak denenirmi bilemem ama 1500 TL'nin hakkını sonuna kadar veriyor. Devamı için tıklayın... Bir yorum böyle. Başta da dediğim gibi bu konuya takıntılıyım baya. Ekler ss587.png 38.9 KB · Hit: 26
Dolar yazmış: Fiziki olarak denenirmi bilemem ama 1500 TL'nin hakkını sonuna kadar veriyor. Devamı için tıklayın... Bir yorum böyle. Başta da dediğim gibi bu konuya takıntılıyım baya.
Dolar Bey 80+ Silver Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 4,033 Dahası Reaksiyon skoru 3,218 Konum Elmore İsim Mehmet Alp Uzun İlgilendiği Kategoriler Dizüstü Bilgisayar Discord Dolar#9411 5 Ağustos 2021 #15 Mast yazmış: Bir yorum böyle. Başta da dediğim gibi bu konuya takıntılıyım baya. Devamı için tıklayın... Ben hiç öyle bir sorun yaşamadım tek "-" yanı kurulumu çok zordu ama hallettim.
Mast yazmış: Bir yorum böyle. Başta da dediğim gibi bu konuya takıntılıyım baya. Devamı için tıklayın... Ben hiç öyle bir sorun yaşamadım tek "-" yanı kurulumu çok zordu ama hallettim.