Neler Yeni

Oyuncu Koltuğu Tavsiyesi ve Kemer Sorunu

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar 4-5 bin TL civarında bir oyuncu koltuğu bakıyorum. Bu konuda emin olamadığım bir durum var. Şu an kullandığım Rampage KL-R40'taki kemer sarkması uzun kullanım sonucu tüm koltuklarda oluşan genel bir sorun mu yoksa insanlar kısa süreli kullanımdan sonra bu koltukları tavsiye ettikleri ve puanladıkları için gözden kaçan bir detay mı?

Aşağı yukarı 2,5-3 senelik kullanımdan sonra oluşan kemer sarkması. Büyük boy çengelli iğnelerle kemeri kat kat yapıp tutturarak çözmeye çalıştım.

WhatsApp Image 2023-07-09 at 18.24.48 (1).jpeg

WhatsApp Image 2023-07-09 at 18.24.48.jpeg

AnormalTavuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Efehan
Hawk fab v4 öneriliyor genelde bu bütçede. Bende Future modelini düşünüyorum.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hawk fab v4 öneriliyor genelde bu bütçede. Bende Future modelini düşünüyorum.

Hawk'ı ben de düşüyorum. Zaten en çok tavsiye edilen marka. Fakat kemer o Fab V4 modelinde de var. Şu an Hepsiburada'da 4300 TL. Satıcı Hepsiburada.

AnormalTavuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Efehan
Hawk'ı ben de düşüyorum. Zaten en çok tavsiye edilen marka. Fakat kemer o Fab V4 modelinde de var. Şu an Hepsiburada'da 4300 TL. Satıcı Hepsiburada.
Evet. Kemer kısmını bilemeyeceğim. Prime'ınız var ise amazondan alın derim ertesi günü kapınıza getiriyorlar sanırsam. Fiyat aynı.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kemer sorunu daha çok düşük bütçeli koltuklarda oluyor. Malzeme kalitesiyle alakalı bir durum. Fiyatı düşük koltuklara bakarsan görüntüsünden bile anlayabilirsin uzun vadede sarkacağından. Sadece kemerden dolayı mı değiştirmek istiyorsun yoksa başka sorunlar da var mı?

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kemer sorunu daha çok düşük bütçeli koltuklarda oluyor. Malzeme kalitesiyle alakalı bir durum. Fiyatı düşük koltuklara bakarsan görüntüsünden bile anlayabilirsin uzun vadede sarkacağından. Sadece kemerden dolayı mı değiştirmek istiyorsun yoksa başka sorunlar da var mı?
Rahat da değil. Ne bel ne de boyun kısmı konforlu. Arkaya yaslanmamak, yaslanmaktan daha iyi.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Rahat da değil. Ne bel ne de boyun kısmı konforlu. Arkaya yaslanmamak, yaslanmaktan daha iyi.
Normalde xdrive veya hawk fab serisine falan bak derdim de onların da şu anki fiyatlarını hak ettiğini düşünmüyorum açıkçası. Max. 3-3.5k olsa belki ama daha fazlasını vermezdim. Alacaksan hawk future gibi bu markaların bir üst modellerine yönel derim. Şu anki koltuğundan sonra seni ancak daha üst modeller tatmin eder.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,476
Üyeler
164,679
Son üye
oyuncuman
Top Bottom