Neler Yeni

Oyuncu koltuğu tavsiyesi

engin147

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
ENGİN Kartal
iyi günler arkadaşlar 5500tl bütçem var bu fiyata alınabilecek oyuncu koltuğu varmıdır beni üzmicek kaliteli bişey olursa daha iyi olur xprime marka var ama nasıldır bilmiyorum

Viers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Adem Taş
iyi günler arkadaşlar 5500tl bütçem var bu fiyata alınabilecek oyuncu koltuğu varmıdır beni üzmicek kaliteli bişey olursa daha iyi olur xprime marka var ama nasıldır bilmiyorum
hawk marka alabilirsin. yazın terleseniz bile bacaklarınız koltuğa yapışmaz. kaliteli bir marka kumaş kullanıyor

engin147

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
ENGİN Kartal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hawk marka alabilirsin. yazın terleseniz bile bacaklarınız koltuğa yapışmaz. kaliteli bir marka kumaş kullanıyor

Hawk fab v4 var 5600 e aynı fiyata xprime titan modeli var ikisinden hangisini alsam daha iyi olur acaba kalite ve uzun ömürlü lük olarak siz hawk mı kullanysnz

EsdeathSama

80+ Bronze
Hawk future kullanıyorum garanti konusunda çok iyiler. Future biraz pahalı kaçabilir fakat fab da gayet iyidir.

clayzn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
yunusemre
hawk al gec

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,060
Üyeler
160,935
Son üye